Значи идеята ми е следната, да си направим група в skype да речем от хора който играят сериозно покер и имат желанието разбира се, където ще можем да обсъждаме ръце, да си правим sweat сесии, да си споделяме прогреса и т.н. Участвал съм в такава група с хора от 2+2 и е доста интересно и полезно. Който има интерес нека да пише тук, аз лично ще се радвам ако Prototype и Cons7antine се присъединят, тъй като играем на едни и същи нива на едно и също място. Разбира се всички останали са добре дошли, Zografa и Jully няма да ги закачаме, те са от друга планета
wow, evalata za iniciativata..taka se stava dobyr igrach..ti, deizoo, trino sys sigurnost shte stanete dobri igrachi..sigurno i drugi ima..bravo bravo na uporitia trud!
Наистина много добра идея,аз съм 1000% ЗА.Ще ми е много приятно да вървим всички нагоре по нивата и да си помагаме.Освен трино ще се представя и като Димитър .Skype ми е bejko41 може да ме адвате.
Точно онзи ден си мислех да го направим това. След Прага ще съм на линия имам няколко от вас в скайп и ще направим една групичка.
Аз съм едва на 10НЛ,но пък с удоволствие бих се вклучил....каде да гледам сесия....каде да обсъдим ръце.Skype:gele.lud
Много добра инициатива - това е начина да напреднете супер бързо. Най-добре се организирайте по групи - нивата до 20-25нл са горе долу сходни, така че това трябва да е едната група(като примерно там взимат участие и хора които от скоро са на 50нл). Втората трябва да е 50-200нл(утвърдени 50нл играчи до хора които скоро са качили 200нл). И тъй като играчите които са солидни на 200нл и на горе не са толкова много може би това е цялата трета група.