НОВА ЗАЛА - SkyPoker Като част от консорциума Sky, SkyPoker е зала, която не може да бъде подмината с лека ръка. Това е един от най-големите и стабилни оператори на Албиона, a политиката, която се налага, определено движи покер залата в правилната посока! Въпреки че не е част от мрежа, благодарение на рекламите и редовните покер предавания по телевизията, атмосферата по масите е изключително благоприятна за игра. Повечето играчи са покер любители и фенове на спортните залагания. В началото на месеца влезе в сила нова програма лоялност - Sky Poker Rewards, която носи до 30% рейкбек! Тя е разделена на 6 нива, които излеждат така: Ниво Месечно изискване точки Рейкбек 1 100- 2 999 £1 per 100 poker points 2 3000- 4 999 £1,5 per 100 poker points 3 5000- 9 999 £2 per 100 poker points 4 10000 - 19 999 20% rakeback + Priority Club 5 20000- 29 999 25% rakeback + Priority Club 6 30000+ 30% rakeback + Priority Club £1 рейк = 6 покер точки £1 такса турнир = 10 покер точки В SkyPoker постоянно има централни промоции, в които участваме. Ето и основните: £10 free Всички играчи през Grinders ще получат £10 подарък, като за да ги вземете е нужно единствено да се регистрирате в SkyPoker. Не забравяйте при регистрация да въведете бонус код "POKER", за да получите билетите на обща стойност £10 (2 x £2.20 и 2 x £3.30)! 200% депозит обнус до £500 Депозит бонусът е в размер на 200% до £500! Освобождава на порции от £10 за всеки 500 покер точки. Разполагате с 30 дни чистене. Grinders BG Турнири След около 10-на дни ще започне поредица от турнири с нисък вход - £0.10 - и добавени пари. Те ще са само за играчи през Grinders. Очаквайте повече информация в началото на следващата седмица. GrindPrix SkyPoker ще участва и в нашата вип класация GrindPrix! Като допълнение в залата постоянно има и централни промоции. Следете редовно както нашата страница, така и тази на SkyPoker! Повече информация за някои от тях можете да намерите на SkyPoker страницата ни. Промоции в SkyPoker • £10 free • 16 000лв GrindPrix • 200% депозит обнус до £500 • До 30% рейкбек • Grinders Турнири • Happy Hour • The £25k Super Roller - £25k гарантирани всеки месец • Early Bird • King of the Hill • Play against Charlotte
Залата за нива до 100нл си е направо златна мина. Вечер има достатъчно игра а играчите са повече от слаби. Друг основен плюс на залата е играта в паундове, примерно на 50нл в SKY нивото на играта е по-слабо от повечето други зали а е равносилно 80нл в $. Един вид играете с по-слаби играчи на по високо ниво. Бонусът и програмата им са прилични а стига да се посъберем малко хора ще пуснем и едно rake race-че.
нормално ли е вече 3-ти ден да не ми е верифициран профила,след като направих всичко по шаблон точно благодаря
На мен уж ми я верифицираха и даже играх с безплатните 10, но като си влезна в сметката и ми дава грешка и не мога да депозирам. Казаха, че ще го оправят тази седмица.
колеги отворете Live Chat-a ,свършиха за 10 мин това ,което email support-a неможа за 8 дена И благодаря за съпорта на grinders ,за това че ги натиснаха малко да ми пишат
Защо след като им пратих копие от личната карта ми искат и такова от дебитната, като мисял да депозирам с moneybookers?