1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Седмични Мисии с $400,000 в Shootout турнири

Дискусия в 'PokerStars' започната от Bighazelnut, 23 февруари 2015.

 1. Bighazelnut

  Bighazelnut
  Expand Collapse
  Value Control

  Съобщения:
  1,585
  Трофейни точки:
  63
  Оценки:
  +78 / 1 / -6
  Покер ръце:
  [​IMG]

  PokerStars ще присъди парични награди за $400 000 в осем Mission All-in Shootout турнира на 2 март, а вие можете да спечелите до три безплатни билета, като изпълнявате лесни мисии.

  Проверете вашия прозорец с предизвикателства в софтуера на PokerStars. Там ще намерите три достъпни мисии - мисия „Играй”, мисия „Печели” и Бонус мисия. Можете да ги изпълните до 1 март, като участвате в любимите си покер игри.

  Веднага след като изпълните мисия, ще получите билет за All-in Shootout за $50 000. Дори не е нужно да сте на линия по време на турнира, за да спечелите, тъй като всички регистрирани играчи ще бъдат ол-ин във всяка ръка до излъчването на победител. Победителят във всеки All-in Shootout турнир ще си тръгне с $5 000.

  Как да се включите в седмичните мисии:

  1. Отворете вашия прозорец с предизвикателства в софтуера на PokerStars или в мобилното приложение.
  2. Натиснете бутона за старт на достъпните мисии и напредъкът ви ще започне да се измерва.

  Предлагаме три мисии:

  Мисия „Играй”: от 16 до 22 февруари
  Мисия „Печели”: от 23 февруари до 1 март
  Бонус мисия: от 16 февруари до 1 март

  Важно: игрите, в които сте участвали, преди да натиснете бутона за старт на всяка една мисия, няма да се зачитат към прогреса ви.
  3. В рамките на два часа след приключването на дадена мисия ще получите билет за All-in Shootout.
  4. Използвайте го, за да се регистрирате ръчно за един от двата съответстващи All-in Shootout турнира за $50 000, които ще се проведат на 2 март.

  Мисия „Печели”: 23 февруари - 1 март:

  Можете да стартирате и да изпълните мисията „Печели” от 00:00 ET на 23 февруари до 23:59 ЕТ на 1 март. Изберете задача от мисия „Печели” според вашите предпочитания за игра и натиснете бутона за старт. Вижте информацията по-долу във връзка със задачите и наградите, между които можете да избирате:

  Задача на мисията Награда
  Класирайте се първи в два Сит & Гоу с истински пари и поне шест участници* 1 билет за All-in Shootout за мисия „Печели” с добавени парични награди за $50 000.
  Регистрирайте се за All-in Shootout от 09:47, 10:47 или 11:47 ET на 2 март.
  Класирайте се първи в четири Спин & Гоу с истински пари*
  Спечелете 10 ръце на шоудаун в кеш игри с истински пари
  Спечелете 10 ръце на шоудаун в Zoom кеш игри с истински пари
  Влезте в парите на един редовен турнир с вход от истински пари*


  Бонус мисия: 16 февруари - 1 март:

  Можете да стартирате и да изпълните Бонус мисията от 16 февруари до 23:59 ЕТ на 1 март.


  Задача на Бонус мисията Награда
  Изпълнете както мисия „Играй”, така и мисия „Печели” 1 билет за Bonus Mission All-in Shootout с добавени парични награди за $50 000.


  Важно: трябва да се запишете за всяка мисия, като натиснете бутона на старт, ПРЕДИ да я изпълните. Така напредъкът ви ще бъде отразен и ще получите наградата. Във всеки All-in Shootout турнир има ограничение от 60 000 играчи и местата се запълват по ред на получените регистрации. Билетите за All-in Shootout обикновено ще се добавят по вашата сметка в рамките на два часа от приключването на дадена мисия, но в някои случаи може да са необходими няколко допълнителни часа, така че бъдете търпеливи. Билетите могат да се използват само за регистрация в един от съответстващите All-in Shootout турнири, като неизползваните билети ще бъдат анулирани. В All-in Shootout турнирите не се предлага късна регистрация.

   

Сподели страницата