1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Седмична Мисия с $225,000 в Shootout турнири

Дискусия в 'PokerStars' започната от Bighazelnut, 30 октомври 2014.

 1. Bighazelnut

  Bighazelnut
  Expand Collapse
  Value Control

  Съобщения:
  1,585
  Трофейни точки:
  63
  Оценки:
  +78 / 1 / -6
  Покер ръце:
  [​IMG]

  Този ноември PokerStars ще раздаде парични награди на стойност $225 000 в Mission All-in Shootout турнири. За да си осигурите безплатни билети за All-in Shootout и шанс да спечелите, проверете вашия прозорец със седмични мисии в софтуера на PokerStars. Там ще намерите три достъпни мисии - мисия „Играй”, мисия „Печели” и Бонус мисия. Можете да ги изпълните от 28 октомври до 5 ноември.

  След като изпълните някоя от мисиите, ще получите безплатен билет за All-in Shootout. Дори не е нужно да сте на линия по време на турнира, за да спечелите, тъй като всички регистрирани играчи ще бъдат ол-ин във всяка ръка до излъчването на победител.

  Как да се включите в седмичните мисии:


  1. Отворете прозореца със седмични мисии в софтуера или мобилното приложение на PokerStars.
  2. Натиснете бутона за старт на достъпните мисии и напредъкът ви ще започне да се измерва. От 28 октомври до 23:59 ЕТ на 5 ноември са достъпни три мисии - мисия „Играй”, мисия „Печели” и Бонус мисия. Можете да стартирате и да изпълнявате всичките три мисии едновременно.
  3. В рамките на два часа след приключването на дадена мисия ще получите билет за All-in Shootout.
  4. Използвайте го, за да се регистрирате ръчно за един от двата съответстващи All-in Shootout турнира, които ще се проведат на 6 ноември.

  Изберете вашите мисии:

  Предлагаме ви три мисии по време на тази седмица и наградата във всяка от тях е билет за специални All-in Shootout турнири на 6 ноември. Имайте предвид, че трябва да се запишете за всяка мисия, като натиснете бутона за старт, ПРЕДИ да я изпълните. Така напредъкът ви ще бъде отразен и ще получите наградата. По-долу ще намерите подробности за всяка мисия.

  1. Мисия „Играй”

  Можете да стартирате и да изпълните мисията „Играй” от 28 октомври до 23:59 ЕТ на 5 ноември. Имате възможност да изберете само ЕДНА мисия „Играй” и след като го направите, няма да сте в състояние да се регистрирате в друга.

  Име на мисията Цел на мисията Награда
  Мисия „Играй” за Сит & Гоу Играйте в 10 Сит & Гоу с истински пари 1 билет за All-in Shootout за мисия „Играй” с добавени парични награди за $50 000.
  Мисия „Играй” за Спин & Гоу Играйте в 15 Спин & Гоу с истински пари Играйте от 13:47 ЕТ или от 17:47 ЕТ на 6 ноември.
  Мисия „Играй” за кеш игри Изиграйте 250 ръце в кеш игри с истински пари (без Zoom)
  Мисия „Играй” за Zoom Изиграйте 250 ръце на Zoom кеш игри с истински пари
  Мисия „Играй” за редовни турнири Играйте в шест редовни турнира с вход от истински пари


  2. Мисия „Печели”

  Можете да стартирате и да изпълните мисията „Печели” от 28 октомври до 23:59 ЕТ на 5 ноември. След като изберете ЕДНА мисия „Печели”, няма да можете да се регистрирате в друга.

  Име на мисията Цел на мисията Награда
  Мисия „Печели” за Сит & Гоу Класирайте се първи в два Сит & Гоу с истински пари и поне шест участници* 1 билет за All-in Shootout за мисия „Печели” с добавени парични награди за $50 000.
  Мисия „Печели” за Спин & Гоу Класирайте се първи в четири Спин & Гоу с истински пари* Играйте от 14:47 ЕТ или от 16:47 ЕТ на 6 ноември.
  Мисия „Печели” за кеш игри Спечелете 10 ръце на шоудаун в кеш игри с истински пари
  Мисия „Печели” за Zoom Спечелете 10 ръце на шоудаун в Zoom кеш игри с истински пари
  Мисия „Печели” за редовни турнири Влезте в парите на един редовен турнир с вход от истински пари*


  3. Бонус мисия

  Можете да стартирате и да изпълните тази мисия от 28 октомври до 23:59 ЕТ на 5 ноември.

  Име на мисията Цел на мисията Награда
  Бонус мисия Изпълнете както мисия „Играй”, така и мисия „Печели” 1 билет за All-in Shootout за Бонус мисия с добавени парични награди за $12 500.
  Играйте от 12:47 ЕТ или от 15:47 ЕТ на 6 ноември.


  Забележка: Трябва да се запишете за всяка мисия, като натиснете бутона на старт, ПРЕДИ да я изпълните. Така напредъкът ви ще бъде отразен и ще получите наградата. Във всеки All-in Shootout турнир има ограничение от 60 000 играчи и местата се запълват по ред на получените регистрации. Билетите за All-in Shootout обикновено ще се добавят по вашата сметка в рамките на два часа от приключването на дадена мисия, но в някои случаи може да са необходими няколко допълнителни часа, така че бъдете търпеливи. Билетите могат да се използват само за регистрация в един от двата съответстващи All-in Shootout турнира, като неизползваните билети ще бъдат анулирани. В All-in Shootout турнирите не се предлага късна регистрация.

   

Сподели страницата