1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Промоции в Buzz Poker през Май

Дискусия в 'Други покер зали' започната от Bighazelnut, 30 април 2014.

 1. Bighazelnut

  Bighazelnut
  Expand Collapse
  Value Control

  Съобщения:
  1,585
  Трофейни точки:
  63
  Оценки:
  +78 / 1 / -6
  Покер ръце:
  [​IMG]
  Buzz Poker е част от мрежата Revolution Gaming. Залата не приема американски играчи и е единствената, която гарантира плащане на тегленията в рамките на 48 часа в тази мрежа.

  Много важна промяна е сливането на масите на Buzz poker с тези на Cake.it . В момента в лобито на Buzz покер ще виждате еврови и доларови маси. Доларовите маси са общи за всички Revolution Gaming сайтове, а евровите са само за определени лоялни зали и бъкат с Италиански играчи от Италианската версия на Cake.com(Cake.it) . В момента трафика в Buzz е около 3 пъти по-голям от другите зали, които нямат достъп до евровите маси.

  Revolution Gaming остана единствената мрежа, която събира рейка по DEALT метода(всички на масата получават равна част от взетия рейк, без значение дали са дали нещо в пота, просто трябва да са получили карти в ръката).


  30% Rakeback

  !!! Нужно е да се запишете на следната страница: https://www.buzzpoker.com/rakeback !!!

  След това всеки играч получава 30% Rakeback, максималният разрешен за мрежата Revolution. Рейкбекът се получава всеки четвъртък за предишната календарна седмица (понеделник-неделя).

  200% до €1000 Deposit Bonus

  Депозирайте с код buzzdep1000! Срок за чистене - 90 дни, през които освобождавате по €5 за всеки 3000 точки (1 точка = 0.02 евро рейк).

  VIP програма

  Залата има собствена VIP програма:

  BUM - изисква се да имате минимум 200 евро рейк за месеца. Ще получите 10 евро кеш, вместо Netflix абонамент(Netflix не работи с България).

  SLACKER - изисква се да имате минимум 800 евро рейк за месеца. Ще получите 20 евро в кеш, вместо абонаментите за Netflix и Spotify. Ще имате достъп до VIP skype група от Buzz потребители и ако успеете да се задържите на това ниво в 2 поредни месеца, ще получите като подарък и Buzz VIP суитшър.

  WHIZZ - KID- изисква се да имате минимум 1600 евро рейк за месеца. Ще получите 20 евро в кеш, вместо абонаментите за Netflix и Spotify. Ще имате VIP manager и ако успеете да се задържите на това ниво в 3 поредни месеца, ще получите като подарък и Ipad Mini 16GB. За всеки месец на това ниво, ще получите и билет за вход в месечния им $15,000 GTD PRO Bounty($134 турнирен билет).

  BALLER - изисква се да имате минимум 5000 евро рейк за месеца. Ще получите 20 евро в кеш, вместо абонаментите за Netflix и Spotify. Ще имате VIP manager и ако успеете да се задържите на това ниво в 3 поредни месеца, ще получите като подарък и Ipad 4. За всеки месец на това ниво, ще получите и билет за вход в месечния им $15,000 GTD PRO bounty($134 турнирен билет). В зависимост от рейка ви за месеца, ще получите и вход в турнири на живо на стойност до 1500 евро.

  GrindPrix


  Залата е част от нашата VIP класация- Grind Prix, която Ви носи допълнителни награди всеки месец.

  Златни карти и чипове

  Как се печелят Златни карти?

  Всеки път, когато масата достигне предварително определено количество рейк, се раздава една златна карта на един човек на масата. И, въпреки че Златни карти се раздават на всички играчи от всички лимити и залози, по-високите ще бъдат награждавани по-често.

  Каква е стойността на Златните карти?

  Колекционирали ли сте някога марки или бейзболни/футболни картички? Някои от тях разкриват стойността си веднага, а други стават по-ценни с времето, с разрастването на вашата колекция. Забавната част е как ги използвате. Преди да ги обмените, запознайте се по-добре с това как да преценявате стойността им, гледайки един важен индикатор - какъв е шанса да ви се падне всяка отделна карта.

  Точно както нормално тесте с карти, всяка индивидуална Златна карта си има стойност, базирана на коя боя и кой номер карта е. Колкото по-малък е шанса да се падне дадена карта, толкова по-рядка и съответно по-ценна е тя.

  Ето всичко накратко:

  1. 30% Rakeback

  2. GrindPrix

  3. 200% до €1000 Deposit Bonus

  4. VIP програма

  5. Златни карти и чипове

   
  Последна редакция: 30 април 2014
 2. viva1

  viva1
  Expand Collapse
  Member

  Съобщения:
  19
  Трофейни точки:
  1
  Оценки:
  +0 / 0 / -0
  Покер ръце:
  30% rakeback само за Fast Pokera ли е, защото на страницата за записване пише само Rakeback Fast Poker ?
   
 3. Bighazelnut

  Bighazelnut
  Expand Collapse
  Value Control

  Съобщения:
  1,585
  Трофейни точки:
  63
  Оценки:
  +78 / 1 / -6
  Покер ръце:
  С линка за рейкбека, след като си въведете данните. Ще получавате 30% рейкбек в Revolution Gaming мрежата, както и 30% за Fast Poker-a им.
   
 4. Jorga

  Jorga
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  318
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +16 / 0 / -0
  Покер ръце:
  получих е-майл, че бъзз покер се присъединяват към Hive network. Planetwin365 също са част от мрежата
   
 5. Bighazelnut

  Bighazelnut
  Expand Collapse
  Value Control

  Съобщения:
  1,585
  Трофейни точки:
  63
  Оценки:
  +78 / 1 / -6
  Покер ръце:
  Потвърдено, в близките дни, ще ви запозная с пълната оферта. В момента на сайта може да свалите покера, но в момента на логването в лобито, започва да ви тече 30 дни периода за избиване на бонуса. Мрежата е Hive Network, собственик е PlanetWin365.

  Повече информация за мрежата:

  Италианска покер мрежа, не предлагаща рейкбек. След като изчистите колкото се може повече порции от бонуса, преминавате към VIP програмата им.

  На тази страница, ще намерите повече информация.
   

Сподели страницата