Ladbrokes: Grind Prix до 50% рейкбек (30% без изисквания) 20k Race 14 дни в средата на месеца (добро валю) до $1000 депозитен бонус - мн. добър бонус $500 релоуд бонуси за старите клиенти КЪМ LADBROKES ОФЕРТАТА Diamondbet: Grind Prix до 50% рейкбек (30% без изисквания) Рейк класация за Grinders.org играчи, същото валю като досега!!! 500 евро депозит бонус при 1750 рейк в рамките на 60 дни КЪМ DIAMONDBET ОФЕРТАТА Unibet: Grind Prix до 50% рейкбек Unibet Plus до 20% релоуд бонус за някои от играчите (докато го чистите, няма да получавате 20% допълнителен рейкбек! но релоудът се чисти по-изгодно) депозитен бонус до 500 евро 178K race със WSOP пакети КЪМ УНИБЕТ ОФЕРТАТА Това нечовешко раздаване започва от тази седмица и ще продължи до края на юли, така че не пилейте време 20% отгоре общо взето + релоуди тук таме
Доста приятно става, добре че бъстнаха американците та да се усетят прима Диаманта и лад изглеждат малко нечестно добри !
Оооо ама аз забравих има и GRIND PRIX към всичко останало, мисля че спокойно някой ще чукне 100% рейкбек идните месеци.
Просто унибет е мега оферта за който му се ходи на турнири. Другото е за КЕША ! В крайна сметка за купона ли го правим или за парите ? хахаха
Офертите в прима найстина са НЕЧОВЕШКИ !!! Пък дали е заради парите или за купона .... важно е повод да има . Сега е момента за ''циклене'' . Аз на такъв % до сега не съм играл . Още съм в шок
В Unibet релоуд бонуса и допълнителният рейкбек не може да се вземат едновременно #$%#$№ В Ladbrokes може, така като гледам
За сега не знам за reload-а - скоро ще разбера, но не пише, че не може. Следователно трябва да може. Другия месец ще разбера