Update 09 Ноември Стягайте се за нов опит, утре е вторият фрийрол отново с първа награда $109 билет за седмичните финали на "Работата-мечта". За първия преди няколко дни се регистрираха само 10 участника! ----------------------------------------------------------------------- 05 Ноември Тази вечер в 20:00 часа започва първият от двата фрийрола, които ще ви донесат билет на стойност $109 за седмичните финали на PokerStars промоцията "Работа-мечта". Фрийролите са само за играчи на Grinders и са изключително добра възможност да достигнете до така желания договор за $42 000. Турнирът ще намерите в Турнири -> Частни (Tourney -> Private). Име на турнира: Grinders Dream Job Qualifier ID: 327416434 На 10-и очаквайте още един такъв фрийрол, отново ексклузивен за играчи с регистрация в PokerStars през Grinders.
Аз би трябвало да съм регистриран през вас, но нямам билет за този турнир. Да не би да не съм през вас. kosev91 ми е алиаса.
Здравейте Bashov и effectX, Билетите ви вече са кредитирани и можете да се регистрирате. Извинения за неудобството, PokerStars team
Турнира почва след 2 часа и има 11 регистрирани, номера е 327416435, по як фриирол здраве му кажи - 11 човека за 109$