1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

PokerHost...

Дискусия в 'Общ покер форум' започната от c00ltheSummer, 31 август 2016.

 1. c00ltheSummer

  c00ltheSummer
  Expand Collapse
  Member

  Съобщения:
  16
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +6 / 0 / -1
  Покер ръце:
  Здравейте,

  Някой, който играе в тази зала може ли да сподели дали са му върнали пари, заради неадекватните дискънекти, които сервира клиента им? Случи ми се около 5-6 до сега, играя СнГ и съответно ме блайнд-аутват. Отначало си мислих, че се случва на всички и евентуално ще върнат БИ, но такова нещо няма. Както и да е, току що ме дискънектна от 5 маси, 3 от които бяха 6х множител, играех ХУ, и в които имах голямо предимство. Играещите Спинс ще ме разберат много добре, благодарение на тази "допълнителна опция" на софта им, уинрейта ми цъфти и връзва. Дотук това беше частта с тилта ... =D

  Някой писал ли им е за подобно нещо и да сподели опит? Ако се правят на ударени, да пускам теглене и ънинстал.

  И още нещо - таксата, която взимат при теглене, кога я връщат? Става въпрос за еднократното "безплатно" теглене.
   
 2. winday

  winday
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  408
  Трофейни точки:
  58
  Оценки:
  +107 / 5 / -1
  Покер ръце:
  Ако са има ли проблем в сървара и е било за всички, най-вероятно ще те компенсират. Ако е спряло само на теб става много много сложно. Дори и да не е в теб проблема. Ще прехвърлят случая към мрежата. От там онези трябва да го разследват. После да върнат отговор на покерхост. И в повечето случаи чакаш няколко седмици за отговори трябва сам да питаш какво става, че те може и да не ти отговорят. И като цяло почти никога не вникват в проблема. Имат си стандартни шаблони - ще те питат какъв интернет ползваш, колко го товариш и ще те изкарат накрая, че ти е кофти нета или компа. Което най-често си е причината, но и да не е те ще вярват, че е това..
   
 3. c00ltheSummer

  c00ltheSummer
  Expand Collapse
  Member

  Съобщения:
  16
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +6 / 0 / -1
  Покер ръце:
  Проблемът не е в моя нет или комп, иначе нямаше да отварям тема :) Случвало ми се е докато играя 4 маси да "замръзне" само една, понякога евентуално тръгва, друг път не. След като пуснах темата, успях да се рекънектна (някъде 15 минс след дискънекта), имах 1 маса все още отворена, единият играч беше и той ситаут, другият вероятно се беше върнал малко преди мен и беше с 2/3 от чиповете (преди това имаше. останали 2бб), поне ми върза много и успях да спечеля. Justice! Ще им пиша на лайф съпорта без особени надежди. Ако това зачести, просто ще се махна от там.
   
 4. winday

  winday
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  408
  Трофейни точки:
  58
  Оценки:
  +107 / 5 / -1
  Покер ръце:
  Случвало ми се е да. Няма да те refundnat. Но имай вп редвид, че все пак може и в нета да ти е проблема ако имаш микропрекъсване. Софта на Хоста е доста зле и може да замръзне заради някакво такова микропрекъсване.
  Мен ми са се случвали и доста по скандални неща. Например да дам ремач на ху снг и след като фолдна първата ръка губя турниа и ми искача нов прозорец за римач и съответно съм загубил бай-ина и така няколко пъти подред..
   
  • Funny Funny x 1
 5. c00ltheSummer

  c00ltheSummer
  Expand Collapse
  Member

  Съобщения:
  16
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +6 / 0 / -1
  Покер ръце:
  Хаха, значи не съм видял всичко :D Проблемът не е при мен, другите също ги дисква.. не би следвало да се случват подобни неща. Ако беше 1-2 пъти както и да е, но вече придобива мащаби, в които значително се отразява върху резултатите ми. И да ме рефънднат, няма да ми върнат ЕВ-то от въпросните игри. Дразнещо е, но за това има и други зали в крайна сметка. Благодаря за инфото, ще знам ако ми се случи това с ремач, да не абюзвам бутона, че само ще се нахендря с още БИ =D
   

Сподели страницата