Nqkoi znae li ot kude moga da namerq, poru4am prevedeni knigi. Po to4no - teoriq na pokera i super sistema?
prevedeni?? Ako angliiskiq ti e slab, zna4i bi trqbvalo ruskiq da ti e dobyr, ruski prevodi po moje da ima.
Аз мога да преведа няколко книги. Само трябва да уточним цена и срокове! Даже вместо да превеждам, мога да взема да напиша аз една книга (естествено като почна да бия 200нл).
Важното е че някога ще стане, докато твоето поумняване едва ли. Всички разбрахме, че си на 16 и че си просс, а не босс. Да сереш и цапаш в частен форум е меко казано некоректно и тряя да се сещаш сам, че тряя да се сещаш.... Че си тъп не е извинение.
gavrosh, губиш залога хухахуах Недейте да ми се правите на "цветя за мирисане" и вие спамите супер много и пишете ненужни глупости... Така че тихо
Как пък 1 коментар в контекста на тази тема няма е. Все пак , дайте някои полезни заглавия за 5 6 макс , НЛ Холдем , без тази на Раян Фии. Благодаря, предварително!
Тия книги дето искаш да ги четеш са пълен шит. Няма да ти помогнат изобщо според мен. Прочети на slowhabit книжката ама на БГ нуикъде няма да я намериш. АКо не знаеш английски вземи научи докато си още млад.