1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Промо Poker Cash Giveaway

Дискусия в 'PokerStars' започната от AstraLa, 26 септември 2016.

 1. AstraLa

  AstraLa
  Expand Collapse
  The One, the Only, Misteeeeeeeeeeeeer...!

  Съобщения:
  1,456
  Трофейни точки:
  113
  Оценки:
  +593 / 12 / -11
  Покер ръце:
  pokerstars.bg

  Poker Cash Giveaway

  Тази промоция не е актуална!


  Всеки месец PokerStars раздават $60,000 в турнирите "Poker Cash Giveaway". Всеки ден има по четири турнира, като един от тях е във формат "All-in Shootout". В "All-in Shootout" формата дори не се налага да играете в турнира, за да имате шанс за награда, тъй като всички участници, които са се регистрирали предварително, ще бъдат all-in във всяка ръка до излъчването на победител.


  Дневен график на турнирите:


  • 09:47 ЕТ: Poker Cash Giveaway All-in Shootout с добавени награди за $500
  • 12:47 ET: Poker Cash Giveaway Zoom Turbo Freeroll с добавени награди за $500
  • 14:47 ET: Poker Cash Giveaway Hyper-Turbo Freeroll с добавени награди за $500
  • 16:47 ЕТ: Poker Cash Giveaway Heads-Up Turbo Freeroll с добавени награди за $500


  Как да получите билети за турнирите Poker Cash Giveaway?


  Безплатни билети


  Всеки календарен месец можете да вземете два напълно безплатни билета за Poker Cash Giveaway, като въвеждате Star Code.

  Декември 2016: Включете се със Star Code "DEC2016".


  Седмична оферта за депозит


  Всяка седмица, от понеделник до неделя, можете да вземете до 25 безплатни билета за Poker Cash Giveaway, като правите депозит.

  Вземете 4 билета за Poker Cash Giveaway: Депозирайте $10+ или еквивалентна сума в друга валута, като използвате кода "4GIVEAWAY".

  Вземете 10 билета за Poker Cash Giveaway: Депозирайте $20+ или еквивалентна сума в друга валута, като използвате кода "10GIVEAWAY".

  Вземете 25 билета за Poker Cash Giveaway: Депозирайте $30+ или еквивалентна сума в друга валута, като използвате кода "25GIVEAWAY".


  Ежедневни покер предизвикателства


  1. Отворете вашия прозорец с предизвикателства в настолния софтуер на PokerStars или в мобилното приложение.
  2. Всеки ден се предлат четири лесни покер предизвикателства (00:00-23:59 ЕТ). Можете да стартирате и да изпълнявате по няколко предизвикателства на ден. Освен това има седмично предизвикателство. Забележка: Играта преди натискане на бутона "Старт" за съответните предизвикателства няма да се зачита за изпълнението им.
  3. След като натиснете "Старт" и изпълните дневно предизвикателство, ще получите билет за турнир "Poker Cash Giveaway" с безплатни парични награди за $500. Използвайте билета, за да се регистрирате ръчно в избран от Вас турнир "Poker Cash Giveaway" в рамките на 30 дни след спечелване на билета.
  4. Ако изпълните седем или повече дневни предизвикателства през седмицата, от 00:00 ЕТ в понеделник до 23:59 ЕТ в неделя, ще получите билет за фрийрол турнира "Poker Cash Giveaway Weekly Special", който се играе всяка неделя от 11:05 ЕТ. Използвайте Вашия билет, за да се регистрирате ръчно за "Weekly Special" в рамките на 30 дни от издаване на билета.

  Специални условия и информация за офертата


  • Можете да се възползвате от офертата за депозит от "Poker Cash Giveaway" един път седмично, от 00:00 в понеделник до 23:59 ET в неделя.
  • Ако изтеглите пари от сметката си, преди да направите депозит, за да участвате в офертата, губите правото да се възползвате от офертата за депозит от "Poker Cash Giveaway".
  • PokerStars си запазва правото да прекрати тази оферта по всяко време с 30-дневно предизвестие за играчите.

  Тази промоция не е актуална!

   
  Последна редакция: 30 май 2017

Сподели страницата