1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Онгейм залите извън GP от януари

Дискусия в 'Общ покер форум' започната от Breeze, 30 декември 2012.

 1. Breeze

  Breeze
  Expand Collapse
  Administrator

  Съобщения:
  1,566
  Трофейни точки:
  48
  Оценки:
  +62 / 1 / -6
  Покер ръце:
  Освен, че трафикът на онгейм мрежата се срина покрай отделянето на bwin от нея, получихме и друга неприятна новина за офертите ни в тази мрежа.

  Заради несъответствие с ново правило на онгейм относно рейсове между различни зали се налага рейк, генериран в Betsafe Red, Heypoker и онгейм залата на Redbet да не участва в Grind Prix считано от януари 2013. Опитваме се да намерим разрешение на този проблем, но при липсата на комуникация покрай празниците е невъзможно това решение да се намери бързо.

  Заедно с това отпада $500 рейсът ни в Betsafe Red, който и без това бе смешно малък въпреки добри резултати през последните месеци. Причината тук е отново в правила на мрежата, изкуствено ограничаващи бюджета на отделните зали за рейк рейсове. Това, което се запазва освен стандартните нелоши рейсове и промоции на залата е Propagandapoker рейсът.

  Нашите партньори от Betsson/Betsafe изразяват желание все пак да се получи добро валю за играчите, но засега не е ясно, как ще стане това - нужно е доста креативно да се измислят някакви промоции, които да не противоречат на правилата. Няма съмнение, че ни наблюдават (и коладят) други афилиейти от цял свят и въпреки епизодичните трудности досегашната ни философия да действаме открито с одобрени промоции е най-доброто, което може да правим ако искаме сигурност и ексклузивни промоции в големи зали.

  За Redbet (ongame) офертата ни тази новина за отпадането от GP не е съществен логистичен проблем, защото със сигурност имат достатъчно свободен бюджет за рейсове - просто ще вземем предвид, че залата не участва в GP и ще завишим евентуалният наш рейс там. Надяваме се да ви зарадваме в близките дни, когато се изясни офертата за януари в тази зала.
   
 2. Breeze

  Breeze
  Expand Collapse
  Administrator

  Съобщения:
  1,566
  Трофейни точки:
  48
  Оценки:
  +62 / 1 / -6
  Покер ръце:
  След внимателно тълкуване на правилата стигнахме до извода, че може в GP да остане една онгейм зала, като тя трябва да има достатъчно свободен бюджет за рейсове. Засега се очертава тази зала да бъде Redbet. Също за нашият редбет рейс ще участва вече и рейкът от онгейм залата.
   
 3. Breeze

  Breeze
  Expand Collapse
  Administrator

  Съобщения:
  1,566
  Трофейни точки:
  48
  Оценки:
  +62 / 1 / -6
  Покер ръце:
  Мдааа Redbet ongame ще разцепи озона :) кешбек, депозит бонус, рейс на залата, наш рейс, GP - само се уточнява размера на рейса и дали ще може да е с процентно разпределение като офсайд/бетсейф рейсовете ни
   
 4. Quman

  Quman
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  504
  Трофейни точки:
  31
  Оценки:
  +0 / 0 / -0
  Покер ръце:
  Браво,само grinders може да разцепва каквото и да е !
   

Сподели страницата