Ето че дългоочакваният момент дойде. Състезанието в Унибет завърши и класирането е ясно. Разпределението на наградите можете да видите тук или в пълният текст на новината. Надпреварата беше жестока, но можем да поздравим заслуженият победител - Васил "caiko" Медаров, който наложи убииствено финално темпо и измъкна на косъм победата от Христо(takis4o). Както сте видяли вече промоциите ни в Унибет продължават с възможност за класиране на големият турнир на живо в Кулата. Сега е време да обърнем внимание на останалите ни промоции, а именно двете нови предложения в OnGame и iPoker мрежите - BetSafe и OffsideBet. Тъй като повечето от вас нямат много опит в тези два сайта, а и обучаващите клипчета от тях са рядкост или почти липсват, ви представяме серията филмчета в три части, подготвена от Юли и Зографа - OffsideBet vs BetSafe. В първи рунд на битката ще видите две авторски клипчета на 0.25/0.50$ шортхендед маси в двата сайта, подготвени съответно в OffsideBet от Юли, а в BetSafe от Зографа. Очаквайте втори рунд на 0.5/1$ другата седмица, а сега приятно гледане! OffsideBet(iPoker) 50nl by Jully BetSafe(OnGame) 50nl by Zografa
Свалях със 300-400кб, обаче явно е бил в мен проблема. Сега ми спря интернета за 5мин и се оправи свалих го набързо. Мерси сега ще го изгледам.
Снимката е правена от Диди хахахах А тоя мод за онгейм във видеото на Зографа не е мой, само го комплектовах, от SzS и други 2+2 хора е
Поздравления на печелившите гриндъри от рейса !!! Майка България е раждала , ражда и ще ражда велики хора (гриндъри) хахаха И аз не разбирам защо ми подбират най неадекватните снимки (на които винаги съм гол) аааа да Зозо е постнал темата ....ясно хахахаха Сигурен съм че следващият път ще съм чисто гол и ще съм в поза супермен на някой бар (фотошоп) Гарда на снимката ми е все едно съм направил поне 43 рунда хахахахаха ПС: Смей се Весо смей се....ще те видим в действие като си дойдеш (бтв 93кг точно Rampage ..на височина,тегло и долнотия ...). И да няма после....миии аз малко съм излезнал от формаа....хахахаха Аре идвай си бе,няма с кой да тренирам всички летят насам натам аххахаха и не искам да ги наранявам трайно !!!
Точно тва си мислех и аз... Тия в онгейм са на по 3-4 бири повечето, докато в ипокер е много стегнация
Ей Юли имаш много як пуловер, тва на Lacoste ли е ? Ебаси гъзара само с маркови дрехи, няма 6-5 iPoker и Offsidebet рулират, две мнения нямам.
Той Зографа от край време отбелязва качва сваля и разпитва за снимки с голи мъже, ма чак сега обърнах внимание като написа..... " (на които винаги съм гол) аааа да Зозо е постнал темата ....ясно хахахаха " имам и доказателсва във Фейсбук. Бтв ходите ли си секи петък в залата? Аз секи път се каним да дойда в петък да потренирам и да ви погледам малко как се помпате, и все ми излиза нещо важно.