1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Новини и Промоции в Buzz през Юни

Дискусия в 'Други покер зали' започната от Bighazelnut, 31 май 2014.

 1. Bighazelnut

  Bighazelnut
  Expand Collapse
  Value Control

  Съобщения:
  1,590
  Трофейни точки:
  63
  Оценки:
  +84 / 1 / -6
  Покер ръце:
  [​IMG]
  Buzz Poker е част от мрежата Revolution Gaming. Залата не приема американски играчи и е единствената, която гарантира плащане на тегленията в рамките на 48 часа в тази мрежа.

  След сливането на евровите Италиански и стандартните доларови маси, има промяна и в рейка. Вече се взимат 10% от потовете до €3/$3
  (Това е за кеш игрите до 10НЛ, нагоре рейка си остава 5%). Това още повече облагодетелства тайт играчите. Евровите маси са доста приятни, преобладават Италиански играчи и доста слаби регулари.

  Buzz poker има намерение да вкара още един покер клиент/скин и той най-вероятно ще е от Италианската PlanetWin мрежа. Това най-вероятно ще се случи след лятото. Колкото до Revolution Gaming скина, все още не се знае, дали ще бъде оставен.

  Revolution Gaming остана единствената мрежа, която събира рейка по DEALT метода(всички на масата получават равна част от взетия рейк, без значение дали са дали нещо в пота, просто трябва да са получили карти в ръката).  30% Rakeback


  !!! Нужно е да се запишете на следната страница: https://www.buzzpoker.com/rakeback !!!

  След това всеки играч получава 30% Rakeback, максималният разрешен за мрежата Revolution. Рейкбекът се получава всеки четвъртък за предишната календарна седмица (понеделник-неделя).

  200% до €1000 Deposit Bonus

  Депозирайте с код buzzdep1000! Срок за чистене - 90 дни, през които освобождавате по €5 за всеки 3000 точки (1 точка = 0.02 евро рейк).

  VIP програма


  Залата има собствена VIP програма:

  BUM - изисква се да имате минимум 200 евро рейк за месеца. Ще получите 10 евро кеш, вместо Netflix абонамент(Netflix не работи с България).

  SLACKER - изисква се да имате минимум 800 евро рейк за месеца. Ще получите 20 евро в кеш, вместо абонаментите за Netflix и Spotify. Ще имате достъп до VIP skype група от Buzz потребители и ако успеете да се задържите на това ниво в 2 поредни месеца, ще получите като подарък и Buzz VIP суитшър.

  WHIZZ - KID - изисква се да имате минимум 1600 евро рейк за месеца. Ще получите 20 евро в кеш, вместо абонаментите за Netflix и Spotify. Ще имате VIP manager и ако успеете да се задържите на това ниво в 3 поредни месеца, ще получите като подарък и Ipad Mini 16GB. За всеки месец на това ниво, ще получите и билет за вход в месечния им $15,000 GTD PRO Bounty($134 турнирен билет).

  BALLER - изисква се да имате минимум 5000 евро рейк за месеца. Ще получите 20 евро в кеш, вместо абонаментите за Netflix и Spotify. Ще имате VIP manager и ако успеете да се задържите на това ниво в 3 поредни месеца, ще получите като подарък и Ipad 4. За всеки месец на това ниво, ще получите и билет за вход в месечния им $15,000 GTD PRO bounty($134 турнирен билет). В зависимост от рейка ви за месеца, ще получите и вход в турнири на живо на стойност до 1500 евро.

  GrindPrix

  Залата е част от нашата VIP класация- Grind Prix, която Ви носи допълнителни награди всеки месец.

  Златни карти и чипове

  Как се печелят Златни карти?

  Всеки път, когато масата достигне предварително определено количество рейк, се раздава една златна карта на един човек на масата. И, въпреки че Златни карти се раздават на всички играчи от всички лимити и залози, по-високите ще бъдат награждавани по-често.

  Каква е стойността на Златните карти?

  Колекционирали ли сте някога марки или бейзболни/футболни картички? Някои от тях разкриват стойността си веднага, а други стават по-ценни с времето, с разрастването на вашата колекция. Забавната част е как ги използвате. Преди да ги обмените, запознайте се по-добре с това как да преценявате стойността им, гледайки един важен индикатор - какъв е шанса да ви се падне всяка отделна карта.

  Точно както нормално тесте с карти, всяка индивидуална Златна карта си има стойност, базирана на коя боя и кой номер карта е. Колкото по-малък е шанса да се падне дадена карта, толкова по-рядка и съответно по-ценна е тя.

  Ето всичко накратко:

  1. 30% Rakeback

  2. GrindPrix

  3. 200% до €1000 Deposit Bonus

  4. VIP програма

  5. Златни карти и чипове

   
  Последна редакция: 3 юни 2014
 2. Register333

  Register333
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  67
  Трофейни точки:
  23
  Оценки:
  +34 / 0 / -1
  Покер ръце:
  Тук имам същите въпроси като за tigergaming. Как е трафика на 10nl и 20nl ,също дали може да се ползва holdem manager ? Може ли да се тегли преди да е избит бонуса ?
   
  Последна редакция от модератор: 28 юни 2014
 3. Bighazelnut

  Bighazelnut
  Expand Collapse
  Value Control

  Съобщения:
  1,590
  Трофейни точки:
  63
  Оценки:
  +84 / 1 / -6
  Покер ръце:
  Трафика е зле, около 10-на маси в пиковите часове. На 20 и 50НЛ има повечко маси 12-17, най-вече на евровите. Основната игра е в периода 14:00 - 24:00 часа.

  Мениджъра работи с някаква допълнителна програма и само на евровите маси. Иначе стандартно без допълнителни неща за доларовите.

  Може да се тегли по всяко време, без никакви ограничения.
   
 4. Jorga

  Jorga
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  318
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +16 / 0 / -0
  Покер ръце:
  инфото е старо, вече са в друга мрежа, и трафика си е приличен
   
 5. Register333

  Register333
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  67
  Трофейни точки:
  23
  Оценки:
  +34 / 0 / -1
  Покер ръце:
  Благодаря .
   

Сподели страницата