1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

ТопОферта Нова коучинг и стейкинг програма BG Grinders!

Дискусия в 'Покер стратегии и статии' започната от Mariya, 23 септември 2015.

 1. Mariya

  Mariya
  Expand Collapse
  Administrator Staff Member

  Съобщения:
  988
  Трофейни точки:
  63
  Оценки:
  +335 / 4 / -13
  Покер ръце:
  [​IMG]

  Щастливи сме да съобщим, че отново можем да предложим коучинг програма за всички наши играчи.
  Става въпрос за новото начинание на Kurrkabin и PaPi7o92, които стартират програма за обучение и спонсориране на играчи във форматите Spin n Go и Heads-Up Hyper Turbo.

  Момчетата са доказани професионалисти, достигнали до високите нива съответно в двата формата в залата на PokerStars с общи печалби от над $500,000 от началото на 2014г. до сега.


  Нашите коучове ще пускат обучителни видеа и материали тук на форума, а всички, които желаят да кандидатстват за участници в програмата, могат направят още сега своята заявка.

   
  Последна редакция: 23 септември 2015
  • Like Like x 3
  • Dislike Dislike x 1
  • Funny Funny x 1
 2. Seth

  Seth
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  898
  Трофейни точки:
  78
  Оценки:
  +384 / 4 / -3
  Покер ръце:
  Kurrkabin ми е приятел, но мнението което ще изкажа е абсолютно обективно.
  Изключително амбициозен и интелигентен човек е. Работи много върху играта си и вероятно е най-добрият ни снг играч. Вече има отлични резултати като коуч.
   
 3. capone

  capone
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  321
  Трофейни точки:
  43
  Оценки:
  +65 / 0 / -1
  Покер ръце:
  Адмирации за начинанието !

  Имам въпрос относно тази точка :
  • Ниска вариация и нисък стрес фактор.
  Останал съм с впечатлението ,че хората играещи тези формати /особено HU Hyper/ коментират голяма вариация ... или има някаква заблуда?
   
  • Agree Agree x 1
 4. didi8bg

  didi8bg
  Expand Collapse
  Administrator

  Съобщения:
  1,460
  Трофейни точки:
  98
  Оценки:
  +358 / 10 / -14
  Покер ръце:
  Наистина сме доста доволни, че успяхме най-накрая да го обявим този couching.
  Момчетата са супер сериозни и всичките им успехи можем да ги потвърдим.
  Определено си заслужава да се тества от всички хора на които им харесват тези формати.
   
 5. vladimir0v

  vladimir0v
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  1,805
  Трофейни точки:
  63
  Оценки:
  +143 / 6 / -6
  Покер ръце:
  Твърдо ЗА тези двама юнаци, по-добри СНГ и Spin and Go играчи в България трудно могат да бъдат открити. С оглед на набиращата популярност на последния формат, не виждам в кой друг формат може да се открие по-голямо валю + бонуса е директната комуникация с тях.
   
 6. kurrkabin

  kurrkabin
  Expand Collapse
  Member

  Съобщения:
  10
  Трофейни точки:
  3
  Оценки:
  +7 / 0 / -0
  Покер ръце:
  Здравейте и от мен!

  @ Capone- Варицията на HU турнирите, особено за добрите играчи(3%+ евРОЙ) наистина не е висока. Грубо казано, 11/12 месеца в годината ще бъдат печеливши и доунсуингове от по над 100БИ са много голяма рядкост. Отделно, ниският стрес фактор идва от това, че турнирите са еднотипни(няма ICM, броят на играчите е винаги един и същ, което улеснява фокуса). Тези неща ги правят и по-приятни за по-голям обем, тъй като на спиновете, голяма част от вниманието ни ще отива върху масите с големи множители. Ако ги загубим тези множители, предполагам ще има и повече тилт и неприятно усещане в една голяма част от играчите. Поне в началото :) От друга страна, спиновете са най-играният снг формат в момента, имат джакпот, огромна рекламна кампания от старс, което ще гарантира добър трафик от риби. Плюс е, че няма дивизии за 30$+ лимитите(както е на HU hypers), което прави и качването на редовни играчи по-лесно и приятно. Тези два СНГ формата са със сигурност най-печелившите и с най-добър трафик. Повечето добри Спин играчи са и добри Хеадс Ъп играчи, като голяма част играят и двата формата.
   
  • Like Like x 2
  • Informative Informative x 2
 7. Mariya

  Mariya
  Expand Collapse
  Administrator Staff Member

  Съобщения:
  988
  Трофейни точки:
  63
  Оценки:
  +335 / 4 / -13
  Покер ръце:

  Вижте и едно кратко интервю, което направихме с момчетата от BG Grinders:


  Здравейте, представете се с няколко думи!

  Kurrkabin
  : Здравейте! Казвам се Иван, на 28 години, професионален SnG покер играч.
  PaPi7o92: Здравей, казвам се Петър, повечето хора обаче ме наричат Папи. На 22 години съм и се занимавам професионално с покер още от завършането ми на средно образование.

  Как решихте да се занимавате с покер?

  Kurrkabin
  : Един от моите приятели се занимаваше part time с покер, докато бяхме студенти, нещо като хоби, от което може да се прави допълнителен доход. Скоро разбрах, че в дългосрочен план това не е игра на късмет, а игра на умения и реших да инвестирам цялото си време, за да се занимавам професионално с покер.
  PaPi7o92: Още по време на ученическите ми години се запознах с играта на покер и започнах да търся всякаква информация в интернет и да изучавам самата игра. Изключително много ми допадна идеята, че мога сам да работя над усъвършенстването ми в играта и евентуално да започна да играя професионално след завършване на 12-ти клас. Фактът, че всичко зависи изцяло от мен и ако бъда трудолюбив и упорит, това ще ми се отплати, ми вдъхна страшно много мотивация. Оттогава насам, никога не съм поглеждал назад и никога не съм съжалявал за пътя, по който съм поел.

  Кои според вас са най-силните ви страни по отношение на играта?

  Kurrkabin
  : Постоянна самоактуализация и надграждане на уменията. Богат опит като играч и тренъор в много SnG формати.

  PaPi7o92:
  Със сигурност едно от най-големите ми предимства над конкурентните играчи е дисциплината, която имам, и умението ми да си организирам ежедневието. Това ми дава възможност да работя повече часове и да бъда по-продуктивен в моята работа. Което пък ми помага да се развивам по-бързо от доста други покер играчи.
  Конкретно на покер масите - много ми помагат всички часове, които съм вкарал в анализиране на ръце и разработване на различни стратегии. Това ме прави способен да мисля адекватно дори и в трудните ситуации и да обмислям правилно много фактори при взимането на решение.

  Кой е най-големият ви успех до момента? Разкажете ни малко повече за него…

  Kurrkabin:
  Ако говорим за парична награда - това са спечелените наскоро $180,000 от $60 SpinNGo турнири. Но това, за което съм много благодарен е, че през годините постоянно си поставях нови предизвикателства, търсих начин да подобрявам играта си и успях да бъда успешен играч на всеки покер формат, с който съм се занимавам: 9-man, 6-man, 6-man hyper, HU hyper, а сега и SpinNGo. Но успехите се измерват и в запознанство с нови покер играчи, с това, че имаш много по-голяма свобода откъм пътувания, организация на времето, което активно да използваш за себе си. Обобщено - покерът дава свобода да градиш и променяш живота си в много по-големи мащаби, отколкото повечето други работи.
  PaPi7o92: Най-големият ми успех е нивото ми на игра и теоретично разбиране за играта, което съм достигнал в този момент. Показател за това са резултатите, които имам, както и фактът, че успях да победя 200$-та група от редовни играчи в PS и да бъда приет в нея.

  Разкажете ни малко повече за новата ви програма за обучение – какво представлява, как взехте решение да се занимавате с това…

  Kurrkabin: Програмата е фокусирана върху двата най-актуални и успешни SnG формати- SpinNGo и HeadsUP Hyper. Решението дойде лесно, тъй като покерът като бизнес има повече измерения от играта сама по-себе си. Едно от тях е коучинг/стейкинг програмите. С PaPito792 се познаваме от няколко години, работили сме заедно и преди. В последните години двамата наблегнахме на това да коучваме/стейкваме отделни играчи, но след като SpinNGo излязоха и се наложиха, като формат, решихме да обедим усилията и да организираме започнатото в по-голям проект.
  PaPi7o92: От началото на годината обучавам други покер играчи и получавам много добри отзиви за умението ми да предавам знанията, които имам. Конкретно за програмата ни за обучение, получих предложение от Иван (Kurrkabin) да започнем този съвместен проект.
  С течение на времето взех да осъзнавам какво удоволствие изпитвам да помагам на други играчи и да виждам техния прогрес. Тази програма ще ми даде въможност да помогна на много играчи да постигнат значителни успехи в покер отношение.

  Какви хора търсите?

  Kurrkabin: Мотивирани, коректни и гладни за успех хора. Процесът е двупосочен, така че, за да има резултати, трябва и двете страни да дадат най-доброто от себе си.
  PaPi7o92: Търсим играчи, които имат опит и добри познания в покера, както и желание да работят и да се развиват.

  Защо според теб хората трябва да кандидатстват? Ако бъдат одобрени, какво могат да очакват и с какво вашата програма ще им помогне?


  Kurrkabin: Покерът дава много предимства като работа. Повече свободно време, добри доходи за България и не само, вътрешно удовлетворение. Не казвам, че е лесно, но според мен си заслужава. Одобрените играчи ще имат възмоността да работят и да се учат от двама от най-добрите и доказани онлайн покер играчи в България. Ние от своя страна ще наблегнем на това да намерим правилния баланс, за да ги наложим като сериозни играчи на лимити, на които ще играят.
  PaPi7o92: В днешно време е много трудно да прогресираш с достатъчно добри темпове, ако нямаш добър източник на информация и ако нямаш добра среда, която да ти помага. Ще се опитаме да създадем група от сериозни играчи, която да помага на всеки един нейн член да се развива.

  Разкажете ни малко за вас извън покера – как прекарвате свободното си време, хобита и т.н.

  Kurrkabin: В свободното си време гледам да съм зает :) Това включва много пътувания в и извън страната, много са ми интересни бойните спортове, MMA, бокс, кикбокс... Прекарвам време с приятели/роднини. В последно време искам да науча и повече в темите за ефективност и увеличаването нивото на продуктивност. Наскоро четох, че Марк Цукенберг си е купил голям брой еднакви тениски, за да минимизира до максимум решенията, които не са свързани директно с работата му, с което му остава повече време и енергия за важните решения.
  PaPi7o92: Много обичам да поддържам в добро състояние тялото и ума си. Ходя редовно на фитнес и обръщам голямо внимание на храната, която консумирам. Не пия алкохол :) (тук сигурно голяма част от покер играчите ще кажат „Ъъ, какво да му чета интервюто на тоя“ :D).
  Много голямо удоволствие ми доставя времето, което отделям за личностно развитие, за гледане на семинари и за четене на книги. Приятно ми е също така да се виждам с приятели, да се запознавам и да контактувам с нови хора.

  Какъв съвет ще дадете на начинаещите играчи?

  Kurrkabin: Упоритата работа надделява над таланта, когато талантът не работи упорито. Това заедно с постоянство и желание за подобряване на играта във всичките й аспекти.
  PaPi7o92: Съветът ми е, всеки начинаещ играч да се замисли много сериозно, дали покерът е това, в което иска да посвети голяма част от времето си. Ако да, тогава да започне упорита работа и да преследва мечтата си. По пътя към успеха ще има много трудности и спадове, силата на характера си проличава точно в тези моменти. Изправяйте се след всеки провал, взимайте си поука от грешките си и продължавайте напред!
   
  Последна редакция: 24 септември 2015
  • Like Like x 8
  • Winner Winner x 1
 8. Cradlea

  Cradlea
  Expand Collapse
  Member

  Съобщения:
  10
  Трофейни точки:
  3
  Оценки:
  +4 / 0 / -0
  Покер ръце:
  Евала за програмата! Много надъхващо звучи всичко. glgl

  btw това с тениските е доста тарикатски лайфхак :)
   
 9. tubata1914

  tubata1914
  Expand Collapse
  New Member

  Съобщения:
  1
  Трофейни точки:
  1
  Оценки:
  +0 / 0 / -0
  Покер ръце:
  Нещо не може да се изпрати кандидатства :) След като се попълнят всичките полета и се натисне изпрати не се случва нищо :Д Само при мен ли е така?
   
 10. Mariya

  Mariya
  Expand Collapse
  Administrator Staff Member

  Съобщения:
  988
  Трофейни точки:
  63
  Оценки:
  +335 / 4 / -13
  Покер ръце:
  Формата работи. Провери дали правилно си попълнил с цифри специалните места за това.
   
 11. aubibek

  aubibek
  Expand Collapse
  Member

  Съобщения:
  11
  Трофейни точки:
  1
  Оценки:
  +0 / 0 / -0
  Покер ръце:
  Много се радвам да видя подобно начинание в българската общност.

  Кандидатите наистина са в добри ръце и ще е много +ЕВ за всеки интелигентен и сериозен играч.

  Успех с начинанието.
   
 12. nev3rm1nd

  nev3rm1nd
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  234
  Трофейни точки:
  43
  Оценки:
  +56 / 1 / -4
  Покер ръце:
  Бих искал да попитам, ако нямам ръце и трейнинг що се отнася до хипер СНГ и спинчетата взимате ли ученика при това положение? В момента играя редовно кеш и имам опит от турбо СНГ, но офертата изглежда интересна и съм сигурен, че мога да науча нещо ново.
   
 13. dagarmi

  dagarmi
  Expand Collapse
  Member

  Съобщения:
  24
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +4 / 0 / -0
  Покер ръце:
  До колко време може да се очаква отговор на заявка?
   
 14. kurrkabin

  kurrkabin
  Expand Collapse
  Member

  Съобщения:
  10
  Трофейни точки:
  3
  Оценки:
  +7 / 0 / -0
  Покер ръце:
  Благодарим за добрите отзиви. Относно отговорите-заявките от тази седмица, най-вероятно ще бъдат филтрирани другата седмица.

  Поздрави!
   
 15. kurrkabin

  kurrkabin
  Expand Collapse
  Member

  Съобщения:
  10
  Трофейни точки:
  3
  Оценки:
  +7 / 0 / -0
  Покер ръце:
  Определено е плюс, ако имате опит на 1 от двата формата, на които коучваме, но не е задължително. Има не малко 6-макс/МТТ/Кеш играчи, които успешно са се прекфалицирали на спиновете. Предишен покер опит и добри резултати ще са по-големия фактор при избора ни.
   
 16. DarkAvenger

  DarkAvenger
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  87
  Трофейни точки:
  23
  Оценки:
  +19 / 0 / -0
  Покер ръце:
  Явно се уплашиха от старса, че ще източите ликвидността от с-мата, и екзекутираха Спин Уиз-а и Шаркистратора. Интересни времена предстоят :D
   
 17. n1ck

  n1ck
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  205
  Трофейни точки:
  33
  Оценки:
  +5 / 0 / -0
  Покер ръце:
  и аз apply-нах :)
   
 18. kurrkabin

  kurrkabin
  Expand Collapse
  Member

  Съобщения:
  10
  Трофейни точки:
  3
  Оценки:
  +7 / 0 / -0
  Покер ръце:
  @ DarkAvenger

  Хаха....Breaking news! Да, аз лично имах много проблеми и бях доста недоволен от Спин Уиз. Предполагам ще направи играта по-трудна в началото, докато по-слабите регове, които досега bumhunt-ваха не слезнат надолу по лимитите или напуснат формата. Шаркистратор обаче мисля, че остава в играта. Мисля, че в дългосрочен план ще е добре за покер екологията, дано да не бъркам.

  @n1ck

  Добре :)
   
 19. EasyGame

  EasyGame
  Expand Collapse
  Well-Known Member Resource Gardener

  Съобщения:
  4,236
  Трофейни точки:
  98
  Оценки:
  +264 / 7 / -22
  Покер ръце:
  Има ли някакви срокове (или пък места за запълване), или няма смисъл да се бърза с кандидатурите?
   
 20. kurrkabin

  kurrkabin
  Expand Collapse
  Member

  Съобщения:
  10
  Трофейни точки:
  3
  Оценки:
  +7 / 0 / -0
  Покер ръце:
  @EasyGame
  Няма крайни срокове за заявките.
   

Сподели страницата