Привет, ползвайте по възможност тази тема за проблеми и въпроси свързани с Ladbrokes Poker офертата ни. Конкретният повод - да ви успокоим, че забавянето на наградите от чекпойнт рейса е заради объркани репорти в кореспонденцията ни с Ладброукс тези дни. Чакаме трети опит да ни пратят правилния репорт за септември и след това да може да изплатят всичко нормално в акаунтите ви. Поводи за притеснения няма, просто не можем да им кажем колко да превеждат на играчите ако нямаме информация кой колко точки е рейкнал. Съжаляваме за забавянето, явно тоя месец така ни е потръгнало (никак не е приятно)
Някой знае ли от къде в ЛБ мога да следя колко точки съм направил днес,този месец и т.н.? Както беше в другата прима с рейк. хендс.
Menu -> My account -> Poker Points - отгоре са месеците, а надолу са дните за съответния месец. Аз лично горе долу запомням точките от началото на месеца и като знам колко имам до момента - лесно се смятат.
Вече са изплатени Grinders.bg наградите в Ladbrokes Poker, този месец доста експедитивно Успех през новия месец, мачкайте!
Probvai sled 2-3 dni - ama moje samo za tozi za koito level si stignal (ne i po-dolnite). P.S. Sorry che pisha na maimunica
Предполагам, че си получил от Poker Player Club лоялтито, поне аз не знам да сме обменили данни с ладброукс за нашите бонуси още
Хич не е объркана работата. На 1-ви ти дават от loyality-то от LB. Точките си ги обменяй когато искаш, но гледай да е ниакой ден, дето да не съвпада с даването на loyality-то от LB или от CR на Grinders - така ще знаеш че са ти дали $ за точките.
Платено най-после, а за бъдещи месеци едва ли ще се повтори някога толкова бавно да се плати, взети са мерки На някой ако не му съвпада изплатеното с това което сме обявили да ми каже на private message