Понеже и преди съм си мислел по този въпрос, а сега в мненията под блога на DorianGray беше засегната темата реших да отворя тема. Та, колко пари трябва средно човек да прави от покер на месец в България, за да може да каже, че се издържа от това. Тъй като аз не харча по 6 хиляди лева на месец obv, нямам това предвид като съм приел грубо оценката на deakpower там. Тоест според мен поради особеностите на професията трябва да се изкарват повече пари от други професии средно месец. Кои са тези особености и защо са нужни толкова "много" пари сега няма да ги изброявам, за да не влияя на мнението на другите хора. По натам в темата ще си ги кажа. Надявам се да се получи интересна дискусия.
haha e ako mojesh da se izdurjash ot tova zna4i moje da se kaje 4e mojesh da se izdujrash... nqma nujda nqkoi da ti kazva kolko trqbva da pravish na mesec - strogo subektivno e : )
шес хиляди марки и ауди а6 иначе според мен като можеш да се издържаш само от рб-то и правиш отделно поне 15тина би профит в нормален рън ще стане работата
Според мен това колко пари са нужни да се издържа човек от покер е нещо твърде персонално. Един доста важен фактор е това къде живееш, защото има разлика дали си в София или някой малък град например Трявна (реклама ).
Е няма лошо , аз го казах на майтап, но наистина там имаше лекция на тема " Професия покер играч " . Иначе по въпроса ти е очевидно , че трябва да изкарваш повече от колкото харчиш и да ти остават да катериш нивата. А дори да си седиш на 1 ниво , пак можеш да си про, в смисъл да се издържаш от покер . Всичко е много индивидуално, аз харча много , затова играя много и т.н. Няма универсална сума , която ако изкарваш да кажеш : " Аз се издържам от покер ". Въпросът ти не е много коректно зададен, а темата е наистина интересна и може да се коментира, въпреки че повечето българи не говорят свободно за пари ( както можеш да видиш и от малкото отговори в треда ).
It's the easiest thing in the world, to become a professional poker player. All you have to do is quit your job. Tommy Angelo
true true При мен така се получи миналия месец, както си мислиш, че си аматьор, забавят ти заплатата и се събуждаш семи-про
Да си Про е състояние на духа и на това как премаш нещата около теб, а не функция на това колко прави правиш.
Наистина въпроса не е много точен! Колко евро трябва да се печели на месец, за да си про в Б - ако можеш да теглиш по около 1500eur та дори и 1500$ са напълно достатъчни за нормален БГ стандарт на живот. Но ако правиш по 1500$ на месец и това са ти всички пари и за покриване на загуби от лош рън, за качване на ниво и за теглене няма как да стане само с 1500. Така че наистина според мен е различно. Ако всеки месец си на 0 профит и правиш по 1500$/евр/ рейк пак ще си добре, но един лош месец и се променя всичко. Ако въпросът беше колко пари трябва да теглим от покер за да живеем добре(като про) давам мин. 1500