http://www.holdemmanager.net NL Holdem $0.20(BB) Replayer Game#4130053553 rabarott ($20.30) geordy ($24.32) Hero ($23.76) InYourFac3 ($20) MetaProfit ($20.24) ezzzis ($28.83) rabarott posts (SB) $0.10 geordy posts (BB) $0.20 Dealt to Hero: Hero raises to $0.60 fold , fold , ezzzis calls $0.60 fold , fold , FLOP ($1.50) Hero bets $1.30 ezzzis raises to $4.20 Hero calls $2.90 TURN ($9.90) Hero checks ezzzis bets $5.80 21/15/5 за 140 ръце, кол Бутон 20%/10/ рейз цбет 15%/6/, фолд - 33% агресия по улиците : 57%,36%,50% Мислите ли, че трябва да фолдна още флопа, не знам дали ще ми агрира с флъш дроу, но освен това и QT друго май не бия. На търна имаме ли друго освен фолд?
УТГ тази ръка не бих я отварял с трима рега на гърба си. Флопа не бих му фолднал на такъв никога, търна бих го предал с/у този негов бет. Ти дори само с/у половината му комбота АJ, не можеш да намериш продължение, а той ги има всичките 16.
Тук може да си фолдна и флопа , защото не виждам с какво по-слабо от мойто ще ме рейзва , а и дори да има по слаба от моята ръка ако е решил да се стаква с нея аз ще фолдна някаде по улиците така че предпочитам фолд на флопа .
Аз понякога в , когато сме сме с добра , ама и не толкова добра ръка , извън позиция , като тука , предпочитам да си чек колвам и да преценявам на търна и ривъра спрямо картите и специвичния противник дали да фолдвам или колвам Бет фолд, на флопа , може и да не толкова лошо , но на мен не ми харесва , Бет кол и фолд на търна е ок
И аз съм за фолд на флопа. Рейзваме УТГ и рейнджа ни направо размазва този флоп. Противникът изглежда сравнително тайт и според мен дъното на валю ренджа му тук е KQ. Малко вероятно е да те рейзва с чист блъф, а срещу семиблъфинг рейнджа му си 50/50 (освен ако не рейзва 98, 87 или 56 спатии, но е много по-вероятно само да плати с тези ръце). Както казва Фил Галфонд - не колвайте рейзове, когато биете единствено семиблъф.