1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Eжедневни предизвикателства

Дискусия в 'PokerStars' започната от Bighazelnut, 11 юни 2014.

 1. Bighazelnut

  Bighazelnut
  Expand Collapse
  Value Control

  Съобщения:
  1,585
  Трофейни точки:
  63
  Оценки:
  +78 / 1 / -6
  Покер ръце:
  [​IMG]

  Изпълнявайте лесни предизвикателства покрай любимите си мачове и спечелете големи парични награди!

  Ще раздадем над $500 000 в периода 11-28 юни и за да имате шанс да спечелите награди в ежедневните All-in Shootout турнири, просто изпълнявайте предизвикателства и прогнозирайте точния изход на някой от предстоящите футболни мачове. Освен това предлагаме и специално бонус предизвикателство за $100 000!

  За да участвате, отворете прозореца за Футболна треска в софтуера на PokerStars и започнете да избирате предизвикателства!


  Как да се включите: стъпка по стъпка

  Посетете личния си прозорец за Футболна треска в софтуера на PokerStars и отворете раздела „Текущи”, за да видите достъпните ежедневни предизвикателства. Включете се в някое от тях, като натиснете бутона „Старт”, и следвайте инструкциите, за да изпълните задачата преди изтичането на срока.

  Новите предизвикателства ще стават достъпни всеки ден в 07:00 българско време (00:00 ET). Не забравяйте, че трябва да натиснете бутона „Старт” на всяко предизвикателство, за да започне да се измерва напредъкът ви. Натиснете тук за пълен график на ежедневните предизвикателства.

  Когато изпълните предизвикателство, то ще премине от раздел „Текущи” в раздел „Приключили” на прозореца за Футболна треска. Ще видите, че наградата ви под формата на турнирен билет се обработва. За всяко изпълнено предизвикателство ще получите турнирен билет, който можете да използвате за регистрация в All-in Shootout турнир за $10 000 с $1 000 за победителя.

  Използвайте турнирния си билет, за да прогнозирате изхода от най-големите футболни мачове за деня, като се регистрирате в един от трите All-in Shootout турнира. Например, ако започнете и изпълните дневното предизвикателство „7. Англия - Италия”, впоследствие можете да използвате наградния си билет за един от трите All-in Shootout турнира:

  - All-in Shootout - Победа за Англия
  - All-in Shootout - Победа за Италия, или
  - All-in Shootout - Англия-Италия - равенство

  В случай че прогнозата ви се окаже правилна, ще имате шанс да спечелите парична награда в съответния All-in Shootout турнир. Двата All-in Shootout турнира с неточни прогнози ще бъдат анулирани и в тях няма да се присъждат награди. Не забравяйте да използвате билета си преди насрочения начален час на всеки свързан футболен мач, тъй като регистрацията ще приключи в часа на започване на съответната среща. Всички неизползвани билети ще бъдат анулирани и не могат да се прехвърлят за други All-in Shootout турнири. Играчите могат да се включват само в един от All-in Shootout турнирите за всеки мач.

  24 часа след началния час на всеки футболен мач All-in Shootout турнирът с точен изход от срещата ще бъде разигран и наградите на стойност $10 000 ще бъдат разпределени. Дори не е нужно да сте на линия, за да имате шанс да спечелите, тъй като играчите, предварително регистрирани в правилния All-in Shootout турнир, ще бъдат ол-ин във всяка ръка до излъчването на победител.

  Бонус предизвикателство за $100 000

  Можете ли да изпълните поне 10 дневни предизвикателства? Отворете вашия прозорец за Футболна треска и натиснете „Старт” на бонус предизвикателството, за да спечелите билет за специалния Bonus Challenge All-in Shootout на 28 юни от 22:05 българско време (15:05 ET) с награден фонд от $100 000, включително $10 000 за победителя!

  Не забравяйте да натиснете бутона „Старт” на бонус предизвикателството, преди да започнете някое от дневните предизвикателства, тъй като дневните предизвикателства, изпълнени преди включването ви, няма да се считат за бонус предизвикателството.

  Как да намерите вашия личен прозорец за Футболна треска

  За да участвате в някое от дневните предизвикателства, трябва да посетите прозореца за Футболна треска в софтуера на PokerStars. Следвайте подробните инструкции:

  Потребители на настолната версия: Влезте в PokerStars и изберете „Футболна треска” (Football Fever) в менюто.

  Потребители на iOS: Влезте в приложението на PokerStars и изберете меню „Още” в дъното на екрана. Натиснете „Футболна треска” (Football Fever) от менюто.

  Потребители на Android™: Влезте в приложението на PokerStars и отворете разширеното меню на вашето Android™ устройство. От последвалите опции изберете „Футболна треска” (Football Fever).

  Забележка: Във всеки All-in Shootout турнир има ограничение от 60 000 играчи и местата се запълват по ред на получените регистрации. Билетите за All-in Shootout турнирите обикновено ще се добавят по вашата сметка в рамките на два часа от приключването на всяко предизвикателство, но в някои случаи може да са необходими няколко часа, така че бъдете търпеливи. Ще получите вашия билет достатъчно време преди началния час на съответния All-in Shootout турнир. В All-in Shootout турнирите не се предлага късна регистрация, а неизползваните билети ще бъдат анулирани.

  Прегледайте страницата с графика на ежедневните предизвикателства за повече информация и страницата с правила и условия за общите правила на промоциите.


   
 2. ilpm

  ilpm
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  601
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +46 / 2 / -2
  Покер ръце:
  До скоро нямах проблем да цъкна Football fever бутона в софта , сега ми показва :
  The requested URL /REDIRECTOR/en/bg/ice-home was not found on this server.
  Някой със същия проблем и евентуално как се решава ? :)
   
 3. Bighazelnut

  Bighazelnut
  Expand Collapse
  Value Control

  Съобщения:
  1,585
  Трофейни точки:
  63
  Оценки:
  +78 / 1 / -6
  Покер ръце:
  При мен всичко си е наред. През лобито си се влиза във Football Fever секцията. Булсатком интернет.
   
 4. Desis

  Desis
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  337
  Трофейни точки:
  33
  Оценки:
  +1 / 0 / -0
  Покер ръце:
  При мен(Булсатком интернет) не се отваря Football Fever раздела от началото на промото. Излиза ми Page is not available!
  Solution: Логвам Starsa през VPN, стартирам предизвикателствата, после си релогвам и си цъкам :V
   

Сподели страницата