Здравейте, Русалин Димитров сe казвам, на 23 години съм. Някои грайндъри ме познават и като Роската, а покер цъкам основно онлайн под проницателния ник “dimitrov87” . Играя предимно 200НЛ heads up, но и 6max, когато се налага. Искам да продам до 50% от action-а си, без маркъп, за ЕМОП България. 1100 eur : - 10%= 110 eur; - 5%= 55 eur; - 1%= 11 eur; В живата игра имам известно количество опит предимно от малокалибрени турнири и по-малко кеш, като напоследък по скоро се стремя повече към кеша. В интернет, съм се занимавал с МТТ в ранните стадии на развитието си с, мисля, добър успех. Играл съм предимно в Бодог. Ето го и статса : http://www.bluffmagazine.com/thepokerdb/dimitrov87/Bodog/2834664/player-profile.asp Големите ми турнири на живо са все още малко на брой. Играл съм само Sofia Poker Week 1, като завърших 20-ти от 100 играча и наскоро бъбъл-нах+1 в Unibet Open Bulgaria. Парите може да пращате в : - moneybookers (за предпочитане в евро), send pm за мейл-а; - PokerStars, user ID: dimitrov87; ///////////////////////////////////////// 5% резервирани за KorabaMaika / ahtung - остават 45%
zapazi mi vsichko i bez tova me myrzi da hodq pone da vikam za nqkoi pishi mi na prv skype neshto ako iskash da mi kajesh kyde da ti gi pratq