Hand # 3020606240 starting - 2009-12-14 02:05:46 Minimus 97 Hold'em (0.02|0.04 NL - Cash Game) Real Money pppokerfejs sitting in seat 1 with €1.61 Dealer Drixxxe sitting in seat 2 with €3.36 jonis19 sitting in seat 3 with €4.84 samcrisis sitting in seat 4 with €3.94 Hero sitting in seat 5 with €4.15 Badnew54u sitting in seat 6 with €5.21 Drixxxe posted the small blind - €0.02 jonis19 posted the big blind - €0.04 Dealing cards to Hero: samcrisis folded Hero raised to €0.16 Badnew54u called - €0.16 pppokerfejs folded Drixxxe folded jonis19 folded FLOP Hero bet - €0.32 Badnew54u raised to €1.00 Hero went all-in - €3.67 Badnew54u folded Hero shows: Hero wins €5.27 from the main pot Rake: €0.10 Нямам нито статсове, нито някаква история с тоя играч. На момента така изиграх ръката, стори ми се, че играе доста ръце за 15минутки, докато бях на масата. Предишните ръце правеше големи рейзове и ... По принцип, не би трябвало да отигравам така ръката нали? Не искам да flood-a и затова само разглеждам и чета, но за тази ръка ми стана интересно.
Лошо е естествено ! Трябва да имаш добро усещане за играча, за да направиш подобен плей. Бета ти на флопа е големичък ... 0.22 - 0.26 върши същата работа на доста по-добра 'цена'.
Нещо като идея - може да пробваш го правиш само когато имаш бекдор освен оувъркарти, в случая ако едната ти карта е спатия. Разбира се едновременно с това да е подходяща ситуацията. Това е добър начин едновременно да намалиш броя на случаите когато го правиш и да си увеличиш немалко екуитито когато ти платят.
Ако си срещу мислещ играч, който знаеш, че е способен да те пробва дали не си пропуснал флопа (висок raise cbet %) е ок, но в случая не е.
грешно е, на нл4, тук ти плаща всеки пейър, както и А2, 32, 52 и т.н. просто си го улучил да няма или да се е "замислил" лол
Не знам какво имаш предвид, ама както се вижда го фолдвам Малко невероятно ми се струва 52 или А2, да ме рейзне 1$.
Тук е пределно ясно, че си с по-добрата ръка. Не се заблуждавай, че щом си го фолднал си го изиграл добре...