1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Coaching

Дискусия в 'Обяви' започната от TheSpirit, 18 май 2015.

 1. TheSpirit

  TheSpirit
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  69
  Трофейни точки:
  8
  Оценки:
  +14 / 0 / -0
  Покер ръце:
  Здравейте, Грайндъри

  Вчера по време на разговора ми с Диди и Зографа обещах да пусна една тема с подробности за coaching-a, който предлагам. Заедно с темата пускам и промоционални условия, специално за Grinders.

  Първо малко информация за опита ми като треньор:
  Преди около година и половина започнах да се занимавам сериозно с МТТ coaching. Реших да се занимавам с това, защото намирам за удовлетворително да можеш да предадеш знанията, които си натрупал през годините, и да видиш как тези знания влизат в употреба. Уроците ме карат да се чувствам полезен, понякога ми дават различна гледна точка върху дадена ситуация, или пък ме карат да се замисля върху неща, които съм приемал за даденост. Други предимства са разнообразието, запознанството с нови хора и създаването на нови приятелства. За тези година и половина имахме тренировки с малко над 20 различни човека. С няколко от тях вече направихме над 15 часа, като повечето са с около 10. Всички знаете Башов, който направи страхотни печалби последната година и нещо, но той не е човека, който е напреднал най-много при мен, той си дойде с вече доста солидни знания. Искам да използвам възможността да благодаря на всички, които са вземали или вземат уроци при мен, за гласуваното доверие, за новите гледни точки, и за това, че ме карат да мисля и да поставям всичко под съмнение.

  Малко и за самите тренировки:
  Подходящи са за всеки, който иска да подобри МТТ играта си и не е на ниво начинаещ(не че не мога да обучавам начинаещи, но може би е по-подходящо да се отитате да развиете основната база знания за МТТ преди да минете към индивидуално обучение)
  Тренировките обикновено протичат чрез разглеждане на изиграни ръце от ученика и анализ на допуснатите грешки. Тези ръце могат да бъдат цял турнир, или избрани такива. За начало обикновено вземаме цял турнир и се опитвам да установя нивото на ученика и начина му на мислене, за да знам върху какво трябва да наблегна.

  Всяка тренировка(урок) трае един час, като в повечето случаи я удължавам до 1:10 - 1:15 и повече(според зависи до къде сме стигнали с ръцете и дали имам време), без да има това влияние върху крайната цена.

  Тренировките се провеждат по скайп с помощта и на teamviewer.

  Всяка тренировка се записва от мен, като записа се предоставя за ползване на ученика до няколко часа след нея.

  Цената на един час е 50 евро

  При взети 5 часа ще получите един безплатен час.
  При взети 10 часа ще получите три безплатни.
  При взети 15 часа ще получите пет безплатни.

  Не е нужно предплащане на даден брой часове, може да започнете с 1, 2 или колкото искате часове, като при достигане на 5 часа ще получите единия безплатен, при достигане на 10 платени, си получавате още два и т.н.

  Мисля че това е всичко, ако имате някакви въпроси - давайте!
   
  • Like Like x 5
  • Winner Winner x 2
  • Useful Useful x 1
 2. batbobi

  batbobi
  Expand Collapse
  New Member

  Съобщения:
  1
  Трофейни точки:
  1
  Оценки:
  +0 / 0 / -0
  Покер ръце:
  Здравей , поздравления за добрата игра в неделя . Как може да се свържа с теб ? Поздрави ,
   
 3. TheSpirit

  TheSpirit
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  69
  Трофейни точки:
  8
  Оценки:
  +14 / 0 / -0
  Покер ръце:
  Здравей,

  За връзка можеш да използваш лично съобщение тук или скайп: pokerpro.bg
   

Сподели страницата