1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.
  2. Първите два фрийрола (за ръце и рейк в залите на Betsafe/Betsson) с пакети за Grinders Summer Camp са вече в лобито на мрежата. За повече инфо четете в темата на промоцията. Ако смятате, че сте изпълнили изискванията, но не сте автоматично регнати за турнира, ни пишете веднага по скайп на grinderssupport.
    Премахни Бележката

Бонус при всяка загуба в PlanetWin365

Дискусия в 'Други покер зали' започната от Kristina, 10 септември 2015.

  1. Kristina

    Kristina
    Expand Collapse
    Well-Known Member

    Съобщения:
    439
    Трофейни точки:
    43
    Оценки:
    +118 / 4 / -5
    Покер ръце:

    30% LossBack Bonus

    Тази промоция не е актуална!


    От залата на PlanetWin365 дават на играчите си шанс да си върнат 30% от всяка загуба, която имат по покер масите.
    Този 30% седмичен Lossback бонус ще бъде изплащан директно на вашия покер акаунт и може да бъде на стойност до €100 на седмица.

    Всички загуби на No Limit кеш маси на нива 200NL и нагоре (€1/€2), където три или повече играчи участват в ръката, ще се броят за този Lossback бонус. Играчите трябва да изиграят най-малко 100 рейкнати ръце за седмицата.

    Условия:
    • Heads-Up масите не са валидни за тази промоция
    • играчите ще бъдат кредитирани с 30% от общата загуба, до максимум от €100, директно в покер сметката им
    • промоционлният ежеседмичен период започва да тече от понеделник 02:00 CET/0:00 GMT до понеделник 01:00 CET/неделя 23:59 GMТ
    • за да се определи в кой седмичен период попада дадена ръка, ще се използва началният час на въпросната ръка

    Тази промоция не е актуална!

     
    Последна редакция от модератор: 13 октомври 2016

Сподели страницата