1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Благотворителност

Дискусия в 'Общи приказки' започната от rEADy, 23 декември 2011.

 1. rEADy

  rEADy
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  886
  Трофейни точки:
  58
  Оценки:
  +140 / 3 / -4
  Покер ръце:
  Здравейте,
  Незнам как точно да започна, затова направо ще пристъпа към идеята ми.Искам да съберем пари и да помогнем на деца сираци,деца със здравословни проблеми,деца които имат нужда от помощ.Бъдни вечер и Коледа са най-светлите празници за мен и искам да сторя малко добрина.Цялата работа по организирането едва ли ще стане докрая на тази година , но това е без значение , защото тези деца няма да спрат да се нуждаят от помощ.Другото важно нещо е че , няма да мога да се справя сам по организирането на такова нещо и ще трябва някой да ми помогне.Това кой колко ще даде е без никакво значение важното е всеки да помогне та дори и с малко.Сега чакам повече идеи от вас как да стане самото събиране на пари както и за кой дом или домове да бъде направено.
  Това е списък на всички подобни домове в цялата страна https://spreadsheets.google.com/pub?key=p96_2LHJ3UJ1GkPI1dv7HLA&output=html

  skype:eddyisready
   
  Последна редакция: 23 декември 2011
 2. ceno83

  ceno83
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  2,029
  Трофейни точки:
  78
  Оценки:
  +142 / 5 / -9
  Покер ръце:
  Ами то имаше такава тема съвсем скоро от getbigboy http://grinders.org/bg/forums/showthread.php?t=53757 но нещо организацията не се осъществи. Идеята иначе добра.
  Трябва да се имат няколко неще в предвид като:

  1 Набелязване на дом
  2 Не е задължително да се събират само пари , може и дрехи стари играчки компютри стари и т.н.
  3 Да не им се дават пари на ръка защото много лесно могат да отидат не по предназначение.
  4 Трябва да се говори с директорите на набелязаният дом и да се обсъди от какво имат нужда децата. Ако е от дрехи да отидем и да ги купим , ако е храна да отидем и да ги купим ако е нещо друго , пак да отидем и да го купим.
  5 избираме си ден и отиваме на място в дома носим всичко виждаме щастието на децата и по възможност го правим това традиция.

  п.с Добра идея за цел е домът на отец Иван , понеже нагледно човекът прави доста със собствени усилия пък и при него няма много циганета , както е в повечето домове за изоставени деца. Не че са виновни циганетата, но хората които работят достатъчно помощи им дават от заплатите си всеки месец.
   
  Последна редакция: 23 декември 2011
 3. vasskontii

  vasskontii
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  211
  Трофейни точки:
  31
  Оценки:
  +0 / 0 / -0
  Покер ръце:
  Искам да съживя темата с конкретно предложение!Знам че не може да се помогне на всички но всеки решава сам за себе си!Ако имате 5 минути-гледайте материала и решете!
  http://novanews.bg/news/view/2013/05/20/50498/съдбата-на-марта-стана-социална-кауза-в-карлово/

  Утре има благотворителем концерт в НДК Студио5 !Билетите са със цена 5лв. Отделно ще има и кутия за дарения!Самата Марта ще участва в концерта!

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=540283546030893&set=oa.621580061186641&type=1&theater
   

Сподели страницата