Както някой от вас са видяли, сателитът вече е добавен в лобито на БетСейф. Можете да го намерите в "Scheduled Tournaments" - "Special". Турнирът е с име "Seminar freeroll" и започва в Петък 8. Януари(утре) 21.00 българско време! Записването започва 6 часа преди това. Турнирът ще бъде с 12 минутни блиндове и 1500 начален стак с първо ниво 10/20 и сравнително плавно покачване на блиндовете. Нека припомним, че заелият първо място ще получи пакет за семинара във Велинград, който започва на 15. Януари, а вторият и третия съответно 30$ и 20$ по сметките си.
В момента тече много оспорвана битка за билета за семинара между chavko67 и glistata. Трети в турнира с 20$ награда остана chchofil54, който опита да блъфира glistata на борд 45959 със 78о и бе платен от А2. Bubble boy стана lifeman56, чиито аса бяха кракнати от ТТ. В турнира взеха участие само 10 от класираните близо 20 човека и към момента стаковете на двамата опоненти са доста малки, така че всяка ръка е от значение.
И така победител в сателита стана chavko67, който спечели турнира в 2 ръце, първата от които беше от значение. Със сравнително равни стакове двамата опоненти видяха флоп 45К на който вкараха всичките си чипове долу със следните ръце: chavko67 36o и КК за глистата. Още на търна дойде 2 и ривъра 6 не промени нищо в ръката. Оставайки с по-малко от 2 блинда glistata беше ол-ин още следващата ръка с К2о срещу J5s за Чавко и петицата на флопа окончателно реши съдбата на билета за семинара. Поздравления за добрата игра на всички в турнира и честито на Чавко!
Iskashe mi se i na men Velingrad sydbata oba4e pojela drugo gg na vsi4ki az shte poiigraq malko HON 4e sym v golqm tilt sled 2ta suck-outa
I dvamata zabravqte http://www.grindersbg.com/forums/showthread.php?t=9521 koito beshe po golqm suck-out
Аз точно за този говоря. Не мисля, че стрейт дроу е чак такъв съкаут. П.С. И ако има следващ такъв турнир го направете с почивка, че на този едва издържах до финала
dosta 4esto se nabivah s bokluci i ti foldva6e na 2 pati predi tazi raka plati i me sabra normalno e da mi varje vednaj
Smetni veroqtnostta da ti vyrje 2 pyti podred sled kato si pred eliminaciq i dvata pyti i ediniq pyt si s 20% equity, a drugiq pyt s 30 %
Toq HU taka me tiltna cqla ve4er igrah ujasno,zagubih nqkolko BI. Legnah naspah se i sega pak sym besen. Pusnah pokera i me hvana qd na masite samo kato gi gledam Nikoga ne sym bil tolkova tiltnat za dylyg period ot vreme. Mnogo iskah vyv velingrad