Липсата на ауторибай ще я преживея, ама прозорците дето изскачат като рибайнеш, и трябва да им цъкаш малкото хиксче - това доста ме дразни
#$*№#$@ толкова ли не могат да ги направят да изчезват сами?! гаврата е, че рибайването е непосредствено свързано със загуба на голям пот, та тия прозорчета те нервират допълнително, и все в такива моменти
Мен пък релоуда не ми пречи особено... оставям ги сами да изчезват бележките които се появяват долу вдясно. Вярно тъпо е направено но се свиква. Преди трябваше да дадеш ситаут за момент за да релоуднеш, как е? Мен ме кефи ритуала като се сяда на нова маса слагам им наред червено на ок играчите и жълта удивителна на рибите, и още от лобито ги фиксирам, супер е че се виждат там цветовете... като сядам просто цъкам бързо където падне и след секунди като се ориентирам ставам бързо и сядам отново на мястото което ме кефи най-много, м/у другото който не е забелязал може да се местите когато си искате, позволява да седнете на същата маса на друг seat
ама то и само ли се махало това прозорче? явно никога не съм имал нерви да го изчакам достатъчно (а съм го чакал няколко пъти) ритуала със сядането наистина е бомба, в никоя друга зала не е толкова удобно! а можеш ли да си смениш мястото без да затваряш масата и да я търсиш пак в лобито? както в Cake например (леле как съм си играл на прескочи кобила там с регулари )
Ами не, поглеждаш името на масата и като станеш тя става с 4 играчи и ти се качва там в списъка на лобито и веднага я налазваш пак