Нека видим какви са повечето играчи според този тест. Накъде я виждате да се върти? http://bglog.net/psychology/14936
При пръв поглед се въртеше в посока на часовника, но след като продължих да гледам, смени посоката, или гифчето си сменя посоката, или аз правя нещо
В първия момент викам тва ще е някъв шмекер, щото както си е гледах и по едно време взе да се върти на другата посока и може и да се смеете, ама веднага извадих хронометъра и още на първото засичане интервала на обръщането беше равен по 28 сек. и викам разкрит си батка, ама викам чакай още няколко пъти и нещо взе да не съвпада Верно може да си го виждаш и в двете посоки и не е нагласено, защото колкото повече се фокусирам успявам бързо да и обръщам посоката. Преди 2 дена гледах по Дискавъри едно предаване с един хипнотизатор, който правеше експерименти и ако си податлив на хипноза може да те накарат да направиш абсолютно всичко, даже един от експериментите беше дали може да накара човек да извърши убийство и успя. Естествено мръснишкото в мен се пробуди и се замислих кви неща може да направи една жена под хипноза и после да не помни нищо След всичките неща които съм изгледал никога не бих се съгласил да ме хипнотизират Имаше един експеримент дето до хванах по средата и беше накарал един човек, да изтегли пари от банкомата и да ги хвърли в коша за боклук, увити в хартиен плик и хипнотизатора извади плика от коша и вика на човека - що си изхвърляте парите и оня гледа кат трактор хахах, вади му парите от плика и вика тия пари са ваши ама той нали е програмиран и не зацепва. Човека още е под хипноза и как си стои прав и му вика - спи и ония клюмна главата , луда работа. То едно време имаше едно такова предаване по БТВ само, че беше в една стая, но от СЕМ нали го спряха умниците, но това по Дискавъри е яка работа
Аз при примигване сменям посоките , а първоначално като пуснах се въртеше обратно на часовника ( което е странно за мене )
Аз на няколко пъти отварям линка, взирам се, мигам, фокусирам, чета текста и просто не мога да повярвам, че някои от вас я виждат да се върти по часовниковата стрелка. Абсолютно категорично, ясно и точно девойката се върти само и единствено обратно на часовниковата стрелка!
Всъшност този тест го пуснах, защото самият аз го виждам само и единствено обратно на часовниковата стрелка и понеже изобщо не се имам за артистичен се изненадах много и викам дай да видим как са другите от форума. Оказва се обаче, че сайта на който съм попаднал е ГРЕШЕН. Потърсих същия тест и го намерих още на няколко места включително и на английски и на всички останали беше обратно. Ето един примерен линк. http://www.icp-bg.com/test-lr.php
КОлкото и да мигам, колкото и да гледам се върти само и единствено по часовника. Математика любим предмет; инженерна специалност уча; левичар съм.