Hand History for Game 3809306412 (Prima) $100.00 USD PL Omaha - Monday , March 07 , 12:28:55 ET 2011 Table Porcupine Surpise 2 (Real Money) Seat 4 is the button Seat 1: capu84 ( $115.58 USD ) Seat 2: NON_RUNNER ( $204.10 USD ) Seat 3: rabadamtim ( $206.54 USD ) Seat 4: Hero ( $128.66 USD ) Seat 5: TrippedFlops ( $106.63 USD ) Seat 6: ushie ( $116.76 USD ) TrippedFlops posts small blind $0.50 . ushie posts big blind $1.00 . Dealt to Hero: capu84 calls $1.00 NON_RUNNER raises $4.50 rabadamtim calls $4.50 Hero calls $4.50 TrippedFlops folds ushie folds capu84 raises $13.00 NON_RUNNER calls $9.50 rabadamtim calls $9.50 Hero raises $67.00 capu84 folds NON_RUNNER folds rabadamtim calls $57.50 FLOP ($172.50) rabadamtim bets $135.04 Hero calls $57.16 TURN ($364.70) RIVER ($364.70) rabadamtim shows Hero doesn't show rabadamtim wins $283.82 USD from main pot rabadamtim wins $77.88 USD from main pot
Трябва да си имал някакъв сик рийд, че врагът ще лимп/3-бетне от UTG, иначе тия аса са над средните по сила и от бутона си е задължителен 3-бет.
нямам сик рийд, стд ми е кол с тези аса от опита който имам не флопват добре 3-4 way и само правя пота огромен
Колваш с тия аса за сет майнинг? Странно...не е ли идеята да експлоатираме слабата селекция на ръце префлоп на донковете и да ги наказваме за прекалено лекото им колване на рейзове и 3-бети?
Тегаво ми е като sqz тука, всеки ме слага на ААхх аз имам ААхх и ако не отцеля сет с който няма да взема мн кво прайм?
Е чакай сега, защо трябва да целиш сет? Твоят рейз пре ще е до към $20, ако двама ти колнат, ще имаш $62 пот на флопа при $108 останали в тебе, което прави SPR малко повече от 1,5. Този флоп, например, какво не ти харесва за стак оф? Оувърпеър + гът шот флоповете също ти харесват, пеърнатите бордове също ти харесват. Има и куп флопове, на които враговете ще се стакнат, въпреки, че са леко назад, просто защото имат пот одс в момента. Това е "онаследяване" на отрицателно икуити от префлоп кола им и от това нещо идва най-голямото валю на асата. Плюс това, имаш позиция, ако флопът не ти харесва, винаги можеш да вземеш фрий карта и да видиш какво се случва на търна, това също е голямо предимство.
на този борд съм флип-ish или назад овер пеър +гът съм винаги назад пеърнати бордове или прибирам пота или съм маса назад почти няма ситуация в която crush-вам Като сложим пот оддс и малкото фе съм ок да се стакна, но не мисля, че от тук идват парите, а само swing-ovete.
Доста си в грешка, но явно си си изградил твърдо мнение, което не подлежи на обсъждане. Няма лошо, то си е отличителна черта на българина, че ако не се убеди сам в нещо, няма шанс да го проумее
Точно обратното.Казвам ти моите наблюдения досега.Даже се радвам на критиката и винаги съм готов да разгледам и обсъждам различни гледни точки.
Не го приемай като критика, а като моето мнение. Това дали ще се съобразиш с него си зависи изцяло от теб, аз просто ти давам храна за размисъл.