12:11:49 PM jrd: Hand # 2909051308 starting - 2009-10-21 12:02:47 Hemibungarus Hold'em (0.50|1.00 NL - Cash Game) Real Money BudFox11 sitting in seat 1 with €123.30 Dealer Hero sitting in seat 2 with €291.95 BudFox11 posted the small blind - €0.50 Hero posted the big blind - €1.00 Dealing cards to Hero: BudFox11 raised to €3.00 Hero raised to €10.00 BudFox11 called - €10.00 FLOP Hero bet - €12.00 BudFox11 called - €12.00 TURN Hero checked BudFox11 bet - €18.00 Hero called - €18.00 RIVER Hero checked BudFox11 bet - €44.00 Hero called - €44.00 BudFox11 shows: Hero shows: Hero wins €167.00 from the main pot Rake: €1.00
BudFox11> how could you make that call? j0rdi> i am a calling station j0rdi> i cant fold BudFox11> But I cant understand how you could make that call BudFox11> do I have a tell? j0rdi> why u quit on the other table BudFox11> not quasldfkn BudFox11> Getting scared BudFox11> tell me otherwise I am gona quit j0rdi> i just click buttons j0rdi> i was curius what u have BudFox11> No you must have a read BudFox11> You have taken many of my money and that ok BudFox11> but please tell me what I doing wrong BudFox11> I am gona quit now j0rdi> i told u just cliking buttons j0rdi> no reads j0rdi> j0rdi> lets play > BudFox11 left the table как да му отговоря ,че да не quit-не ((
значи тоя беше най-големия идиот с които съм играл хъд-а ми беше развален и немога да ви кажа какъв статс ,но такъв на hu никога не съм виждал. Донка лимпаше можеби 95% от ръцете си като чак в края на мача започна да реизва можеби 8% от ръцете си от малкия блинд. в тая ръка реинжа му е всички суитнати конектори като JT 87 89 65 можеби някои гапари като Q9 9J etc JJ+ на флопа си правя стандартния цбет ,защото тоя предаваше 90% от случаите . но game flow-а на масате ни беше такъв ,че последния 1 4ас аз го смазвах и си казах че тук можеби ще ми направи stand в 80% от случаите. та на флопа ми колва което си е странж , но бях сигурен ,че може да ме флоатва . търна пада 6тица и ръцете от реиз ренджа му префлоп са QQ+ Q9s i всички халюцинации който може да има. но както казах тук ранжда му е огромен заради game-flow-a който стана. та чеквам търна и той бетва 18 в 44 това го беше направил 2 пъти по рано в мача като има някакв дроу ,които не е много добър или среден. като TJ на 8962 и някакъв гътер на 2 флъш възможности на търна. затова колнах и търна за да реевалуеитна ривера като всичко това го имам предвид с мисълта ми ,че ще ми направи станд. ривера пада 3ка пика. и ми забива 44 в 80 точно такъв бет ми направи и си остави още пари вместо да влезне аллин в предните 2 пъти който мисна дроу-а на ривера. + това си мисля ,че всички възможни suited conectors с който би хитнал паир няма да го изиграе така на търна и ривера. + това този ривер трябва да го плаши и с QQ+ ако щете ми вярваите е чек ривера. така ,че остава единствено да блафира с някоя глупост. и като имах реад ,че ще ми прави реад си беше горе долу ез. ест не съм го снапнал на ривера вззех си време и си помислих... май не го обясних както трябва , но не съм спал и си лягам надявам се те удотвори