http://www.holdemmanager.net NL Holdem $1(BB) Replayer Game#2941757615 Hero ($175) achsooo ($102) SossuRegu ($100) paquiato ($100) littlelion ($100) JUNGL3 ($176) Hero posts (SB) $0.50 achsooo posts (BB) $1 Dealt to Hero: SossuRegu raises to $2.87 fold , fold , fold , Hero raises to $10 fold , SossuRegu calls $7.13 FLOP ($21) Hero bets $10 SossuRegu calls $10 TURN ($41) Hero checks SossuRegu checks RIVER ($41) Hero bets $24 SossuRegu calls ... Харесва ли ви линията,сайзингите? Имайте предвид че скуизнах големия блинд 6 от 6 с една риба отзад на рега;освен това 3бетвах към 15-20% - просто ми идваха хубави карти... малко по-рано имахме огледална ръка в скуизнат пот в който играх бет/чек/бет и той фолдна ривара
Първо слагаш рейндж на рега като ти плаща префлоп според статистиките му, ако нямаш такива, стандартен рейндж e от сорта на AQ, AK ще има често също, КQs, AJs, KQo i AJo ако е по-лууз, 88-JJ. Така изиграно до ривъра стига с много малко валета и много аса които е пот контролнал на търна, това прави валюбета ти много зле. Също се замисли ти какви блъфове репваш с тази линия, бет флоп, 4ек търн, бет ривър
просто мислех че вече е във филма заради агресивния ми имидж и заради това че взимах 3бетнати потове без шоудаун,по принцип знам че Бет / чек / бет линия е за валю от рег, но като го правя 2 пъти може да ме провери по лайт. мислех че в случая има KJ,TJs,QJs.. все пак предполагам че е бил лош валю бет-а... иначе флопа сигурно сте съгласни със сбет,както е играно чек/фолдвате ли ривъра? Рега е леко луд, УТГ отваря 19%, фолдва 40% на 3бет УТГ ИП,фолдва 50% в 3бетнат пот на сбет... 18к ръце дата майн имам 10тина бележки но не са за 3бетнати потове,като цяло прави извратени блъфове чат-пат
ривъра съм ч/к вс тоя, иначе срещу повечето регове стд ч/ф П.С. Малко тъпо, че държим 2 дами с които блокираме KQs QTs, с които тоя ще флоутва доста често на флопа.
Е вие го изкарахте адската маймуна SossuRegu, нормален абс рег си е, който от време на време проявява креативност. Не ми харесва валю бета и на мен, Ах комботата му са повече, а и с Jx очаквам по-често да фолдва.
Добре де, ако има поне малко мозък би трябвало да колва с доста неща IP pre и специално тоя борд да го флоутва супер много също, като бетнеш го оставяш да си изиграе ръката перфектно, да не говорим, че и ако е добър рег ще си шипва 100% от рейнджа тука, просто защото не репваш нищо силно