Hand History for Game 4724555248 (Prima) $10.00 USD NL Texas Hold'em - Sunday , January 13 , 01:55:00 ET 2013 Table Deal 42 10 Max (Real Money) Seat 5 is the button Seat 1: BanjoBurt ( $19.50 USD ) Seat 2: terapi ( $12.42 USD ) Seat 3: hackeru-44 ( $10.00 USD ) Seat 4: hngy ( $11.20 USD ) Seat 5: Hero ( $10.21 USD ) Seat 6: lydia34 ( $13.42 USD ) lydia34 posts small blind $0.05 . BanjoBurt posts big blind $0.10 . Dealt to Hero: terapi folds hngy folds Hero raises $0.30 lydia34 calls $0.25 BanjoBurt folds FLOP ($0.70) lydia34 checks Hero bets $0.50 lydia34 raises $1.40 Hero calls $0.90 TURN ($3.50) lydia34 bets $2.10 Hero calls $2.10 RIVER ($7.70) lydia34 bets $9.62 Hero ???? stabilen reg 19/14 , call open ot Sb 12% , ; chek-raise flop e 14 % s 51% aggression flop , 39% turn i 29% river ,
Срещу 14% ч/р не мисля, че трябва да фолдва на флопа, а и като му гледам търн бета си мисля, че има нещо като флъш дроу, JT, QK и на ривъра май е по-скоро фолд, още повече, че Ac е в нас което му намалява флъш комбинациите с които би блъфирал. Иначе с тая агресия на ривъра определено блъфира и пропуснатите си дроуве, но в тази ръка са много малко за да блъфкечваш.
Ако зададеш въпрос и кажеш кое е неясно в ръката може да се получи дискусия. Ръката е интересна и може да се говори много по нея ....но мисля че можеш да се справиш много по-добре с описанието и. Също така ще е доре за нас (най-вече за теб) след като я опишеш да кажеш какво мислиш за различните точки в ръката ... например флоп плей....търн плей и рив плей. Има много какво да се каже и съм сигурен че всеки има нещо неясно в тази ръка. По описанието което си дал коментара ми ще е прекалено постен. Или 3бет на флопа стакоф. Или кол флоп и рр търн. Или кол кол кол. Мисля че тази ръка заслужава повече внимание от тези коментари ...но трябва да се потрудиш повече за да получиш повече ...защото в момента си говорим ''във вакум'' което не е покер.
Така играно фолд ривър. Дори и да си шипва всички фд на ривъра пак нямаме кол защото са много малко, тъй като ти имаш Ас. Иначе идеята за 3б на флопа или рейз търн и на мен ми допада
Като имаме предвид че си в позиция може би има смисъл от търн рейз,от друга страна така почти се комитваш, аз затова напоследък взех да правя префлоп минрейз щото по лесно и по евтино ми е да правя такива уточняващи ситуацията рейзове, ако си мисля че противника ми пресилено ме натиска.
Така изиграно на ривъра си лесен фолд. Причините са основно две: 1. Държиш асо спатия, което му блокирва голяма част от флъш-дроувете 2. Попа на ривъра хитва супер много от блъфовете му и JT излиза И този играч какви ФД има които тотално мисват ? - единствено 78cc i 67cc ако изобщо ги плаща от малкия блинд