1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

€10,000 SNG предизвикателство от Betsafe

Дискусия в 'Betsson и Betsafe - Microgaming' започната от Kristina, 12 август 2015.

 1. Kristina

  Kristina
  Expand Collapse
  Guest

  Оценки:
  +0 / 0 / -0
  Всеки месец Betsafe ще възнаграждава своите SNG играчи с €10 000 добавени парични награди в четири месечни класации. Важно е да се спомене, че не става дума за броя на SNG турнирите или дори на кое ниво сте избрали да играете. Всичко, което има значение, е колко добре се представяте във всеки турнир.

  Уменията са оценени тук, така че заемете мястото си на масата и ни покаже какво можете!

  Най-добрата част е, че ако не сте доволни от резултатите си, можете да опитате отново и отново, докато не постигнете желаните от вас резултати.

  Само най-добрите 10 последователни изиграни турнира през целия месец ще се зачитат за класирането и с всички допълнително изиграни турнири, можете само да си подобрите резултата си.

  Можете да видите класирането в Poker Black клиента в "My Account"> "Sit 'n' Go Challenge". Тo се обновява на всеки 20 минути.

  Можете да спечелите, само ако сте се регистрирали! Присъединяването е лесно - просто кликнете върху бутона за регистрация, който може да се намери в Poker Black клиента в "My Account" > "Sit 'n' Go Challenge". Резултатите ви се зачитат от момента на регистрацията!  Месечни класации:

  Всички класации ще се стартита от 00:01 GMT на 1-во число всеки месец до 23:59 GMT в последния ден на всеки календарен месец.

  [​IMG]
  Как се изчисляват точките за класациите?

  Точки се присъждат всеки път, когато играете в 6 или 9 местни Sit 'n' Go турнири,като те се записват в блокове от 10 последователни Sit 'n' Go изиграни турнира. Блокът с най-висок резултат ще се зачита за класацията. Вашето класиране никога няма да бъде намалено, то може да остане само в същата позиция или да се подобри чрез допълнително изиграни турнири.

  [​IMG]
  Месечните парични награди:

  Всички парични награди ще бъдат изплатени автоматично в рамките на 7 дни след приключването на всяка месечна класация.
  [​IMG]
   
  Последна редакция от модератор: 10 януари 2017

Сподели страницата